Zó voeg je kleur toe aan een industrieel interieur

Vaak bevat een industrieel interieur niet per se heel veel kleur. Bakstenen muren, betonnen vloeren en zichtbare leidingen zijn nou eenmaal niet de meest kleurrijke objecten ooit. Maar hoe style je dan je huis, als je van industrieel én kleurrijk houdt?

De bewoners van dit huis geven je het antwoord. Er wordt naast het industriële karakter van de ruimte veel gespeeld met kleurrijke kunst, veelzijdige patronen en een heleboel verschillende materialen.

Ten eerste: planten! Zet zo veel mogelijk planten en kleurrijke bloemen neer. Er zijn zelfs bepaalde planten met gekleurde bladeren. Meer groen in huis in de vorm van planten is by far de makkelijkste manier om snel een subtiele, maar toch opvallende kleur toe te voegen in je interieur. Daarbij komt dat het ook nog eens hartstikke goed is voor je gezondheid.

Ook is er subtiel kleur toegevoegd door verschillende accessoires. Niet alleen boeken, maar ook lijsten met kleurrijke kunst hebben de overhand in dit interieur. Wist je trouwens dat elegante lijsten op een bakstenen muur een favoriete combi zijn op de Roomed redactie? Lees er hier alles over!

Daarnaast worden er op een speelse manier meerdere patronen en prints met elkaar gecombineerd. Prints mixen kan best lastig zijn, maar doordat er hier vrijwel alleen zwart-wit patronen worden gebruikt wordt er toch gezorgd voor eenheid.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Martina Gemmola

Reageer op artikel:
Zó voeg je kleur toe aan een industrieel interieur
Sluiten