Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 3 mei 2015

4x industrieel behang voor een stoere look in huis

Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere materialen. Metaal, grof hout, bakstenen, beton.. in een oud fabriekspand zijn die materialen natuurlijk sowieso aanwezig, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je heel toevallig niet in zo’n industrieel pand woont.

Gelukkig ben je niet helemaal afhankelijk van je huis en zijn er genoeg manieren om een industrieel interieur te creëren. Één daarvan is met industrieel behang. De leukste zetten wij op een rijtje!

1. Bakstenen muur

Een must voor een industriële look en je kan het zo stoer maken als je zelf wilt. Vind je de echte bakstenen muur te donker? Ga dan voor een witte variant. Mag het van jou net iets spannender? Kies dan een behang met zwarte bakstenen. Kijk hier voor meer info.

Bron: Piet Boon

2. Betonnen muur

Een betonnen vloer zul je niet zo snel in je appartementje storten, maar de muren kun je natuurlijk wel gewoon die betonlook geven met industrieel behang. Ook het betonnen behang komt in verschillende tinten; van donker cement tot licht. Alle info check je hier.

3. Traanplaat

Traanplaat in huis? Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit huis bewijst dat het wel degelijk kan. En ja, er bestaat echt traanplaat-behang. Kijk maar even hier.

4. Lockerkasten

Geen ruimte voor een lockerkast in huis? Plak ze gewoon op de muur. Toegegeven, een echte lockerkast is leuker en handiger, maar dit fotobehang is ook wel spectaculair.

Reageer op artikel:
4x industrieel behang voor een stoere look in huis
Sluiten