In het treesort kun je overnachten in een boomhuis

Wat krijg je als een resort vol staat met bomen? Yes, een treesort, waar je gewoon een vakantie kunt doorbrengen in een onwijs gaaf boomhuis. Het Lupe Sina Treesort ligt in Samoa, Zuid Pacific, en beschikt over een aantal gigantische, oude, Indische vijgenbomen, waarin geweldige boomhuizen gebouwd zijn. Zelfs vanbinnen zie je de kronkelige stam van de boom terugkomen, bijvoorbeeld wanneer je onder de douche staat!

De naam Lupe Sina betekent witte duif en verwijst naar de duifjes, die hun nestjes maken in de oude vijgenbomen. Hoe oud is oud? Boom Samson heeft al driehonderd jaar zijn wortels in de aarde en houdt met gemak een heel boomhuis in zijn armen.

calendar (7)
DSC00002
DSC00254
magazine (1)
DSC00248

De boomhuizen in het treesort zijn extra gaaf, omdat ze helemaal aangepast zijn aan de bomen. Zo zijn er gaten in de muren gelaten voor de boomtakken waardoor de takken hier en daar als muur functioneren.

3 brochure
1 brochure

Bekijk ook deze 3 waanzinnige boomhutten, die met elkaar verbonden worden door bruggen.

DSC00198
2015.4.3 IMG_9964 Lupe Sina Treesort, Tiavi, Upolu, Samoa

Het boomhuis hangt zo’n twaalf meter boven de grond. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat het uitzicht vanaf daar geweldig moet zijn!

Bekijk meer inspirerende huizen over de hele wereld

Reageer op artikel:
In het treesort kun je overnachten in een boomhuis
Sluiten