Restaurant 12 aug 2015 Renée Leeuw

In het Pantone Café kun je kleur proeven!

Van 14 juli t/m 9 september kun je in het pop-up Pantone Café op een heel andere manier kleur ervaren. Namelijk niet alleen met je ogen, maar ook met je smaakpapillen! Pantone is al jaren hét instituut op het gebied van kleuren en zet de toon als het gaat om kleurentrends in de mode, kunst en designwereld. Zal het nu ook een grote naam maken in de horeca? Wij zijn benieuwd!

Het Pantone Café bevindt zich in Monaco en we moeten zeggen dat het concept in elk geval hoog scoort qua creativiteit. Het menu is uiteraard ingedeeld op kleur. Zo kun je een Bombay Sapphire bestellen in de kleur Pantone 18-4231 of een chocolade ijsje in Chocolate Brown 19-0912.

PANTONE CAFE * GRANITA #pantonecafe #pantone #cafe #pantoneuniverse #boisson #granita #drink #instadrink #colors #couleurs #fresh #fraicheur #strawberry #fraise #menthe #granites #ice #mint #tropicalblue #grimaldiforum #monaco #montecarlo #summer

Een foto die door pantone.cafe is geplaatst op

Wel een beetje jammer dat we nog geen gerecht met de kleur Marsala op de kaart zien staan. Terwijl dit toch echt de kleur van het jaar zou zijn!

Pantone Café is waiting for you for a colorful lunch in front of the sea #pantone #pantonecafe #pantonecolorwear #pantoneuniverse #color #food #foodporn #foodstagram #foodie #summer #summertime #otdd #swag #cool #style

Een foto die door pantone.cafe is geplaatst op

Zouden jullie zo’n kleurencafé in Nederland willen?

Reageer op artikel:
In het Pantone Café kun je kleur proeven!
Sluiten