In het huis van mode ontwerper Phillip Lim hangt een schommel van Hermès

Dat mode ontwerpers qua interieur vaak een beetje over the top gaan, dat hebben we onder andere gezien in het ‘optrekje’ van Roberto Cavalli. Niet zo vreemd, aangezien zijn ontwerpen ook nogal flamboyant zijn. Maar wat voor een interieur kun je verwachten je bij een ingetogen ontwerper als de Amerikaans/Chinese Phillip Lim?

Het label 3.1 Phillip Lim staat vooral bekend om de beste fits: ingetogen met hier en daar wat kleur, prints en strakke lijnen. Zien we dit terug in het interieur van de ontwerper?

Het penthouse staat in Soho, een van de mooiste wijken in New York. Voor het interieur schakelde Lim de hulp in van interieur ontwerper en architect Joe Nix. Lim kocht het appartement tien jaar geleden. Na drie jaar kwam de bachelor pad van zijn buurman ook vrij. Lim greep meteen zijn kans en maakte samen met Nix van de twee appartementen één groot penthouse.

Lim is een groot kunstliefhebber. Om al zijn objecten een mooie plek te geven, werd er een grote kast gebouwd om alles mooi tentoon te stellen.

De mooiste kamer van het huis? De bibliotheek. Uiteraard met jaloersmakende inhoud! Maar het meest unieke object in het huis van Phillip Lim is toch wel de schommel van Hermès!

Wij zijn gek op binnenkijkers, maar we vinden het éxtra leuk als het om een huis van een celebrity gaat. Jij stiekem ook? Bekijk dan ook eens deze prachtige huizen!

www.wsj.com

Reageer op artikel:
In het huis van mode ontwerper Phillip Lim hangt een schommel van Hermès
Sluiten