In dit Scandinavische huis wordt een witte basis met aardetinten gecombineerd

Scandinavische interieurs zijn over het algemeen voornamelijk wit, met soms hier en daar op een subtiele manier wat kleur toegevoegd. In dit interieur wordt dat anders aangepakt door te spelen met diepe, donkere kleuren. Neem een kijkje in dit Scandinavische huis met aardetinten en laat je inspireren!

De donkere warme items vormen een sterk contrast met de witte Scandinavische basis. Door middel van contrast voeg je een spannend element aan je interieur toe. Bekijk deze colorboost voor meer inspiratie!

De vloer van dit huis is van hout en heeft een warme kleur. Hiermee krijgt het hele huis meteen meer sfeer! Daarbij komt de donkerbruine tafel en de donkerbruine bank, die dit effect versterken. De verdere accessoires in het huis hebben vooral koele kleuren, maar omdat ze kleiner zijn blijft de gehele look warm en sfeervol.

Een interieur met aardetinten hoeft niet te betekenen dat je altijd veel hout en natuurlijke materialen in huis hoeft te halen. Accessoires zoals kussens of kleden in bepaalde kleuren zorgen ook dat je een natuurlijke look creëert.

Deze ietwat simpele keuken krijgt een flinke opsteker door het bijzondere behang op de muur. Behang met print is weer helemaal terug van weggeweest. Zelfs het vintage bloemetjes behang van je oma kan nu super stijlvol zijn. Niet overtuigd? Bekijk dan even deze Inspiratieboost! Of wat dacht je van een vrolijke palmboom print op de muur?

>> Inspiratieboost: een natuurlijk look in de gang

MEER LEZEN
Aardetinten zijn een dus goede manier om meer warmte aan een interieur te geven. Wil je meer inspiratie op dat gebied? Bekijk dan deze Scandinavische binnenkijker waarin warme kleuren zorgen voor meer sfeer.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
In dit Scandinavische huis wordt een witte basis met aardetinten gecombineerd
Sluiten