In dit Scandinavisch interieur stelen vintage ensuite deuren de show

Scandinavische interieurs blijven ons verbazen over de pracht en praal van simplistisch en licht design. We schrijven dan ook maar al te graag over deze stijl uit het hoge Noorden, want vervelen doet het nooit. Zo ook dit appartement met prachtig vintage ensuite deuren.

Deze deuren passen perfect bij deze interieurstijl. Daarbij geven ze ook nog eens een klassieke touch, zoals we ook al schreven in deze inspiratieboost met ensuite deuren. Daarnaast zit dit appartement ook vol interieurtips die we maar al te graag met je delen.

vintage ensuite deuren

De perfecte vintage deuren

vintage ensuite deuren

Wanneer je een kleine woonkamer hebt, is het even passen-en-meten met je meubels. Door een vloerkleed schuin onder de bank te leggen, creëer je een echte zithoek ondanks dat de ruimte dit in eerste instantie niet toelaat.

Met lichte kleuren laat je een kamer ruimtelijker ogen dan deze daadwerkelijk is. Verf niet alleen de muren in een lichte kleur, maar voer het kleurenpalet ook door tot in de meubels. Zo lijkt de ruimte een stuk groter!

Het pareltje in dit appartement is toch wel de vintage ensuite deuren. Het onbewerkte hout geeft een ruwe touch aan het lichte interieur en geven de ruimte gelijk karakter.

vintage en-suitedeuren
vintage en-suitedeuren

Wanneer je niet veel opbergruimte hebt, bieden planken een goede uitkomst. Verf de planken in dezelfde kleur als de muur, zodat ze bijna samensmelten met de wand. Zo kun je toch je spullen kwijt, zonder dat de ruimte vol lijkt!

Geef de kamer een natuurlijke look door te kiezen voor natuurlijke producten. Zoals een paper bag, een prachtig alternatief voor een mand en puur natuur! Lees in dit artikel waar je paper bags kunt kopen.

vintage en-suitedeuren
vintage en-suitedeuren
vintage en-suitedeuren

Vanuit de woonkamer kom je in de slaapkamer met een opvallend zwarte muur. Dit geeft de slaapkamer een luxe uitstraling zonder al te veel accessoires toe te voegen.

Wanneer je niet veel ruimte hebt voor een kledingkast of -rek, is een hangend kledingrek een goed idee. Deze kun je ook gemakkelijk zelf maken, zoals we je laten zien in deze DIY.

vintage ensuite deuren
vintage ensuite deuren

Zit jij ook opgescheept met een basic keuken? Geef ‘m dan een boost met tegelwanden en zwarte voegen! Zo creëer je een grid-structuur dat zorgt voor een stoere look. Laat het zwart terugkomen in de verdere aankleding, bijvoorbeeld met een zwarte lamp en zwart schilderij.

>> Inspiratieboost: 7x vintage ensuite deuren voor een klassieke look in huis

www.myscandinavianhome.com

Reageer op artikel:
In dit Scandinavisch interieur stelen vintage ensuite deuren de show
Sluiten