Renée Leeuw
Renée Leeuw Hotel 18 jan 2017

In dit Parijse boutique hotel willen wij graag een weekendje verblijven

De brede boulevards, de pittoreske terrasjes, luxe boetiekjes, de geur van versgebakken baguettes en het Franse geroezemoes.. we zijn gek op Parijs! Zeker na het zien van dit fantastische boutique hotel kunnen we niet wachten om de Thalys te pakken richting Gard du Nord.

Boutique Hotel Henriëtte ligt in het Mouffetard district in Rive Gauche. Op de website van het hotel vind je trouwens ook genoeg tips voor leuke spots, winkels en café’s in de buurt.

>> Roomed in the city: Parijs (cityguide)

Styling
Net als in dit Parijse hotel is elke kamer uniek en telkens weer anders gestyled en vormgegeven. Zo vind je in de ene ruimte veel lichte pasteltinten, in de andere kamer juist weer donkere muren met bronzen accessoires en weer ergens anders zijn de muren afgeplakt met fel roze tape.

Weer of geen weer; bij Hotel Henriëtte kun je lekker buiten zitten op de binnenplaats of in de lichte wintertuin. Bonus: door het hele boutique hotel is gratis wifi!

DIY
Ken je de ombre haartrend nog? Inmiddels is die trend een beetje geweest voor het haar, maar op de muren is zo’n ombre look best wel gaaf, dus DIY!

Eerder gaven we je al een kijkje in een lieflijk hotel in Parijs vol pastel en brons.

Zo’n zonnespiegel kun je ook zelf maken van bamboe.

Prijzen
Er zijn 32 kamers in Hotel Henriëtte. Je kunt een kamer boeken vanaf €89,- en een ontbijtje kost €12,-

Adres
Hotel Henriette
9 rue des Gobelins — 75013 Paris

Reageer op artikel:
In dit Parijse boutique hotel willen wij graag een weekendje verblijven
Sluiten