In dit huis lachen de dieren en inspirerende quotes je toe!

Welkom in het kleurrijke en eclectische stulpje van de Noorse fotografe Benedicte. Naast haar creatieve beroep als fotografe heeft Benedicte een passie voor interieur en dat zien we dan ook duidelijk terug in de styling van haar huis.

De basis van het interieur is Scandinavisch wit met zwart. Zo simpel als de basis is, zo kleurrijk en speels zijn de accessoires en decoraties in huis. Op die manier heeft Benedicte een levendige, eclectische sfeer gecreëerd. Dat ze gek is op dieren, is overduidelijk, want we komen overal in het huis kussens en foto’s met schattige diertjes tegen.

quotes huis roomed 1
quotes huis roomed 2

Wil jij ook zo een gezellig dierenrijk van je huis maken? Haal dan net als Benedicte veel dieren in huis die je geen eten hoeft te geven. Hier vind je inspiratie voor de leukste dierenprints.

quotes huis roomed 3
quotes huis roomed 4
quotes huis roomed 5
quotes huis roomed 6

Vind jij deze eclectische mix aan de eettafel helemaal te gek? Dan heb je geluk, want wij hebben de look-a-likes voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hier.

quotes huis roomed 7
quotes huis roomed 8
quotes huis roomed 9
quotes huis roomed 10
quotes huis roomed 11
quotes huis roomed 12
quotes huis roomed 13
quotes huis roomed 14

Het huis hangt vol met inspirerende en grappige quotes, een enorme hype op interieurgebied, die we steeds vaker tegenkomen bij mensen thuis. Deze trend ook in jouw huis? Hier vind je meer inspiratie voor een lieve, stoere of grappige tekst.

quotes huis roomed 15
quotes huis roomed 16
quotes huis roomed 17
quotes huis roomed 18

www.desiretoinspire.net

Reageer op artikel:
In dit huis lachen de dieren en inspirerende quotes je toe!
Sluiten