In dit hostel in Tokyo slaap je in een boekenkast tussen 1700 boeken

Hannah Westra 14 mrt 2017 Hotel

Goed nieuws voor reislustige boekenwurmen: in het Book and Bed in Tokyo slaap je nu letterlijk tussen de boeken. Alhoewel, slapen.. Dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe spannend of slaapverwekkend je boek is. Anyway, je slaapt praktisch gezien in een boekenkast en dat is toch wel heel erg vet!

Dit bookstore-themed hostel is dus het ideale tijdelijk thuis voor iedereen die zelf geen plek heeft voor een fijne thuisbibliotheek. In het hotel, een ontwerp van Suppose Design Studio, slaap je tussen meer dan zeventienhonderd boeken. Sounds like a dream, right?

Roomed-book-and-bed
Roomed-slaapplek-boekenkast
Roomed-hostel-kast

De compacte slaapruimtes zijn niet veel groter dan een normaal eenpersoonsbed, maar heel veel meer heb je natuurlijk ook niet nodig. Via een trap, die je overigens ook gebruikt om boeken te pakken uit de hoge delen van de kast, kom je in het ingebouwde houten slaaphokje. Op dit moment heeft het hotel dus zo’n zeventienhonderd Engelse en Japanse boeken, maar uiteindelijk willen de eigenaars de bibliotheek uitbreiden tot drieduizend boeken.

Roomed-slaapplek
boekenkast

Over boeken gesproken.. deze man maakte een stoel voor zijn vrouw waar ze al haar lievelingsboeken in op kan bergen.

Roomed-boekenkast

De boeken hangen hier zelfs als kunstwerken aan het plafond! Heb je thuis ook zo’n fijne grote boekenkast? Maak een statement door de boeken op kleur te sorteren.

Roomed-hostel-boekenkast

www.suppose.jp

Reageer op artikel:
In dit hostel in Tokyo slaap je in een boekenkast tussen 1700 boeken
Sluiten