In dit glazen huis geniet je altijd van het weer, ook als het regent

Op een regenachtige dag blijven we natuurlijk het liefste binnen. Maar eigenlijk is dat jammer, want zo mis je het broodnodige daglicht waardoor je fit en gezond blijft. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de Crystal Box. Dit ontwerp van GANDIABLASCO is helemaal van glas gemaakt, waardoor je altijd beschermd bent tegen de verschillende weersomstandigheden. In de volle zon is zo’n glazen box misschien een beetje warm, maar dan kan je de Crystal Box perfect gebruiken als een kas.

Omdat het ontwerp van de Crystal Box zo compact is kan het relatief gemakkelijk verplaatst worden. Dat is heel handig, want zo hoef je bij een verhuizing geen afscheid te nemen van je luxe schuilplaats. Droom jij van een permanent glazen huis? Bekijk dan zeker even dit huis in Mexico.

De Crystal Box heeft geen enorm oppervlakte, maar lijkt door de glazen wanden toch heel groot. Grote ramen en veel (dag)licht zorgen namelijk voor een ruimtelijk gevoel. Heb jij een klein huis en ben je benieuwd hoe je je huis optisch groter kunt laten lijken? Lees dan dit artikel met tips.

Helaas kent Nederland elk jaar heel wat regenachtige dagen. Daarom is de Crystal Box perfect geschikt voor ons kikkerlandje. De ontwerper heeft dit glazen huisje namelijk bedoelt als een plek waar je toch buiten kan zijn, terwijl je binnen blijft. Zo kan je op regenachtige dagen lekker ‘buiten’ zitten!

Als het zonnetje in de zomer vrolijk schijnt is de Crystal Box niet de meest ideale plek om te verblijven. Tenminste, niet voor mensen. Planten vinden die warmte juist heerlijk! In de zomermaanden hoeft dit glazen huisje dus niet ongebruikt te blijven. Je kan de Crystal Box namelijk prima omtoveren tot een plantenkas.

Ben jij net als wij fan van dit glazen huis? Bekijk dan eens dit glazen optrekje in Singapore.

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
In dit glazen huis geniet je altijd van het weer, ook als het regent
Sluiten