Renée Leeuw
Renée Leeuw Hotel 29 mrt 2016

In dit aquarium kun je overnachten tussen de haaien

Deze keer delen we een wel heel bijzondere accommodatie met je. Voor sommigen zal het een droom zijn en voor anderen juist een nachtmerrie, maar wie wil kan binnenkort overnachten in een aquarium. En niet zomaar de eerste de beste. Het gaat om het Aquarium de Paris, waar maar liefst 35 haaien rondzwemmen! In het water is een soort bouwwerk gemaakt, dat normaal gesproken als observatiepost functioneert voor wetenschappers. Maar op 11, 12 en 13 april wordt dit bouwwerk omgetoverd tot slaapkamer en jij kunt er overnachten, als je wilt (en durft).

De overnachting in het aquarium is onderdeel van Airbnb’s ‘A Night At’ campagne, waarbij mensen de kans krijgen om op een unieke plek te overnachten. Denk aan een voormalig KLM-vliegtuig, een ski-lift of de Catacomben van Parijs.

Over de accommodatie

De observatiepost is speciaal ontworpen voor het aquarium en werd eerder getest in de Middellandse Zee. Nu zal het even dienst doen als slaapkamer om daarna weer naar de wetenschappers te gaan. Zo kunnen zij vanuit de glazen constructie het gedrag van vissen beter waarnemen en hoeven zijn niet telkens het water in te duiken en de vissen te storen.

Wat moet je doen?

Wil jij graag een nachtje tussen de haaien doorbrengen? Meld je dan vóór 3 april aan via de speciale Airbnb pagina. Vertel de jury waarom jij tussen de haaien thuishoort en wie weet win jij een nachtje (plus dinertje) in het aquarium. Oh, lees wel even de voorwaarden op de pagina. De slaapkamer bevindt zich bijvoorbeeld op tien meter diepte in het water, dus als je een beetje bang bent voor hoogtes en dieptes is dit misschien niet geschikt voor jou. En Airbnb raadt aan om haaien te tellen in plaats van schapen; die lopen namelijk niet rond in het water..

Ga jij meedoen aan deze contest?

www.airbnb.com

Reageer op artikel:
In dit aquarium kun je overnachten tussen de haaien
Sluiten