In dit appartement wordt industrieel design gemixt met klassiek

Wij worden altijd heel blij van prachtige interieurs waarin verschillende stijlen met elkaar gecombineerd worden. Zo’n eclectische mix maakt een interieur spannend en interessant! Vooral wanneer uiteenlopende stijlen met elkaar worden gecombineerd, zoals klassieke architectuur met moderne kunst of Scandinavisch met een vleugje bohemian.

Als je kiest voor een eclectisch interieur, is het zaak om goed te kijken naar de architectuur van het huis. Is het een modern huis? Dan creëer je een perfecte mix met bijvoorbeeld vintage finds. Dit appartement in Palermo is gezegend met prachtige klassieke architectuur. Deze klassieke elementen combineerden de bewoners met industrieel design. Dat zorgt voor een bijzonder interieur!

industrieel design
De betonnen vloer in het appartement steekt prachtig af bij de klassieke elementen die op de muren en in het plafond te vinden zijn. De kleuren op de muren zijn vaal en ‘verwassen’, wat bijdraagt aan het authentieke gevoel.

industrieel design

industrieel design

De industriële touch komt vooral terug in de meubels: een oude Chesterfield bank, een moderne lamp en een glazen tafel met steigerhouten onderstel. We kunnen ons zo voorstellen dat je handen een beetje beginnen te kriebelen bij het zien van de verouderde sierlijsten, maar bijzonder is het wel! Het geeft het appartement namelijk veel eigenheid.

industrieel design
industrieel design

De ruimte boven de deur is vaak een ‘loze’ ruimte, maar het is ook een perfecte plek voor een bijzonder object! Kun jij wel wat extra opbergplek gebruiken, of wil je de lege ruimte boven de deurpost gewoon wat opvullen? Bekijk dan hier onze zeven ideeën!

industrieel design

Het bed staat op een laag platform. Dit geeft de slaapkamer letterijk extra dimensie. Door het platform af te werken met een stalen raster komt ook hier het industrieel design weer terug!

Is dit appartement je net iets té conceptueel? Dan hebben we nog genoeg mooie binnenkijkers boordevol eclectische inspiratie. Dit zijn onze favorieten:

dustjacket-attic.com

Reageer op artikel:
In dit appartement wordt industrieel design gemixt met klassiek
Sluiten