In dit appartement wordt behang gebruikt als roomdivider

Er zijn verschillende manieren om ruimtes en kamers van elkaar te (onder)scheiden. Een muur en deur liggen voor de hand, maar er zijn ook minder gangbare manieren om open ruimtes op te delen. Denk aan roomdividers van ongewone items, planten, gordijnen, kleurgebruik en behang. Dat laatste lichten we verder toe in dit artikel met een grafische binnenkijker.

Het appartement dat we met je delen laat namelijk heel duidelijk zien hoe je met behang en grafische patronen een ruimte kunt opdelen in verschillende zones. Dus woon je in een loft en wil je de ruimte zo open mogelijk houden? Dan is dit wellicht een goed idee! Kijk maar even mee..

Het interieur is een ontwerp van designer James Dawson. Het kostte de ontwerper maar liefst achttien uur om het behang te ontwerpen en het vervolgens strip voor strip op de muren en het plafond te bevestigen.

Vooral in de keuken wordt duidelijk hoe je met behang en verschillende patronen een ruimte kunt opdelen.

Zwart en wit domineren het interieur. Dat is dan ook precies de reden waarom de ontwerper koos voor opvallend gouden lampen boven het keukeneiland. Zo voeg je een elegantie touch toe aan je interieur en krijgt de ruimte net even wat meer style.

Bekijk ook: 5x inspiratie en tips voor metallic in je interieur

Wil jij net als in dit huis een grote ruimte opdelen, maar zie je het niet zitten om net als deze ontwerper achttien uur kwijt te zijn? Je kunt natuurlijk ook met verf verschillende patronen creëren. Woon je in een huurhuis? Ga dan aan de slag met washi tape.

www.contemporist.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
In dit appartement wordt behang gebruikt als roomdivider
Sluiten