Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 24 jan 2017

In dit appartement scheiden de stalen deuren de slaapkamer van de woonkamer

Een appartement met van die grote, stalen deuren. Een droom voor velen – en zo ook voor ons. Het geeft het interieur net dat beetje extra. Daarnaast is deze constructie perfect voor compacte appartementen. Met zulke deuren kun je verschillende ruimtes goed van elkaar scheiden, maar het gevoel blijft wel ruimtelijk en ‘open’. Dit appartement is daar zeker een mooi voorbeeld van!

Bekijk ook eens dit bijzondere appartement, waarbij een soortgelijke stalen constructie wordt gebruikt als roomdivider.

Het appartement is gesitueerd op de bovenste verdieping van een oud pand. Hierdoor heeft het appartement een schuin plafond, want het doorgaans behoorlijk lastig maakt om tot een goede indeling te komen. De keuken is geplaatst aan de enige rechte wand van het appartement, net als de grote kledingkast in de slaapkamer.

>> Zo overwin je de struggles van een schuin plafond

Met de lichtgrijze keuken, de donkerhouten balken en de zwarte stalen deuren ontstaat er een fijn contrast bij het verder lichte kleurenpalet. Vaak wordt er geacht dat een rechthoekige tafel veel handiger is in een kleine ruimte. Dit appartement bewijst het tegendeel! Daarnaast zorgt de de ronde vorm voor een speelse touch in dit minimalistische interieur.

De gouden details geven het appartement een chique look. We zien het terug in de verlichting, de kraan en enkele accessoires. Daarnaast combineert goud natuurlijk prachtig met het lichte marmer!

De slaapkamer past perfect bij de rest van het interieur. Slim, maar eigenlijk ook noodzakelijk. De stalen deuren scheiden de slaapkamer enigszins van de woonkamer, maar door de glazen deuren is de slaapkamer altijd in het zicht. Door dezelfde kleuren te gebruiken, vormen de beide ruimtes echt één geheel. Mooi!

>> 4x tips om van je balkon je tweede huiskamer te maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

alexanderwhite.se

Reageer op artikel:
In dit appartement scheiden de stalen deuren de slaapkamer van de woonkamer
Sluiten