Renée Leeuw
Renée Leeuw Compact Wonen 9 sep 2014

In dit appartement is heel slim omgegaan met kleine ruimtes

Dat Scandinaviërs stijl hebben, wordt maar weer bevestigd door het design van dit appartement in Göteborg. Het tweekamerappartement is niet groot (ongeveer 60 vierkante meter), maar door de witte vloeren en muren oogt het veel ruimer.

Het eerste dat opvalt is het vele natuurlijke licht dat de woonkamer binnenvalt dankzij de grote raampartij. Daarnaast is er gekozen voor neutrale tinten met enkele accenten en details in de decoratie, die net wat meer karakter geven aan het interieur. Zo geven de pastelblauwe raamkozijnen een twist aan al het wit en wordt de hal subtiel gescheiden van de living door de grijsachtige muren en grijze vloertegels. Ook de keuken wordt op die manier met dezelfde tegels ‘gescheiden’ van de woonkamer.

Je ziet dat zelfs de kleinste ruimtes in dit appartement stijlvol zijn ingericht. Zo is heel goed aandacht gegeven aan een dode hoek door er een stellingkast en verlichting neer te zetten, en ook in de hal is op een smaakvolle manier een werkruimte gecreëerd door een klein bureaublad aan de wand te bevestigen. De spiegel zorgt weer voor een verruimend effect.

In de badkamer is slim omgegaan met de beperkte ruimte doordat er zoveel mogelijk opbergruimte is vrijgemaakt: het bekende spiegelkastje, planken, een wasmachine die door een gordijntje mooi uit het zicht staat en kastjes in de hoogte.

Verder is in elke ruimte wel een plantje of bloemetje te vinden, wat altijd fris en levendig staat. De slaapkamer is, afgezien van het nachtkastje, wat ons betreft redelijk simpel en saai gehouden. Verder zijn we erg te spreken over dit Scandinavische appartement waar slim gebruik gemaakt is gemaakt van de kleine ruimtes. Wil je zelf ook de kleinste hoekjes stijlvol decoreren? Kijk dan hier voor onze tips!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.alvhemmakleri.se

Reageer op artikel:
In dit appartement is heel slim omgegaan met kleine ruimtes
Sluiten