In deze New Yorkse loft hangt een skelet boven de eettafel

Als we je vragen wat je verwacht aan te treffen in een New Yorkse loft zeg je waarschijnlijk een bakstenen muur, industriële lampen, veel beton en andere typisch industriële elementen. Hoogstwaarschijnlijk is een skelet niet het eerste waar je aan denkt, toch? Wij moeten toegeven dat we ook niet zo gauw een skelet boven de eettafel zouden hangen, maar na een kijkje in deze loft denken we daar wel anders over!

Het interieur is vormgegeven door Raad Studio. De ontwerpers plaatsten een spotlight boven het skelet waardoor het net lijkt alsof het skelet zelf de hanglamp is. En dat ziet er eigenlijk best wel gaaf uit!

Met een wijnrek voor 300 flessen moet je hier wel een redelijk feestje kunnen bouwen.

Een andere eyecatcher in deze New Yorkse loft is de stellage kast in de woonkamer. De open kast functioneert als display voor de kunstige verzameling van de bewoner, waaronder de collectie gitaren.

>> tip: gebruik je muziekinstrumenten als decoratie in huis

Gespot: de New York ceilings, een woontrend die eindelijk ook naar Nederland is overgevlogen.

De keuken is een gave mix van duur steen – marmer – en goedkopere metrotegels, die meteen doen denken aan de ondergrondse van de stad!

Naast de eyecatchers heeft dit appartement uiteraard ook een typisch industrieel karakter, zoals je van een loft kunt verwachten. Het enige wat ontbreekt, zijn grote ramen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om een kamer zonder raam te verlichten.

Zoals je weet staat de Big Apple vol gave lofts en daarom zetten we er hier nog een aantal op een rij:

raadstudio.com

Reageer op artikel:
In deze New Yorkse loft hangt een skelet boven de eettafel
Sluiten