In deze moderne schuur komen eigentijds en landelijk design samen

Op Roomed staan al meerdere artikelen over oude schuren die door de beste architecten worden omgebouwd tot prachtige huizen. Maar de architecten van Turnbull Griffin Haesloop pakten het net even anders aan: zij bouwden een compleet nieuw huis en gebruikten de ouderwetse farm als inspiratiebron. Het resultaat is een prachtige moderne schuur met bijzondere architectuur op een ranch in Californië.

Het moderne huis heeft de exacte vorm van een oude schuur die veelal in Amerika op oude boerderijen te zien is.

De moderne schuur heeft zowel aan de achterkant als de voorkant een dubbele pui. Het huis wordt afgesloten met prachtige, grote ramen en ouderwetse boerderijdeuren. Wij hebben daar een goede DIY voor zodat jij thuis ook dat rustieke sfeertje kan toevoegen aan je interieur!

De puien bestaan geheel uit glas. Zo hebben de bewoners, een gezin met twee jonge kinderen, een prachtig uitzicht over de omliggende natuur. De constructie van het huis, met de vele balken en dwarsbalken, is gemaakt van wit staal, wat het huis een hyper moderne uitstraling geeft. Ben je benieuwd hoe zo’n schuur eruitziet als het van hout is gemaakt? Check dan even deze fantastische transformatie van een 140 jaar oude schuur!

Wat wij zo bijzonder vinden in aan dit huis is dat het interieur een moderne touch heeft gekregen. De boekenkasten en de keuken zijn gemaakt met landelijke balkjes hout, maar dan wel met een modern betonnen blad en strakke grepen. Een mooie samenwerking tussen authentiek, minimalistisch en modern!

Het interieur en de architectuur komen krachtig samen door de contrasten, zowel in stoffen en materialen als in vorm. Door het mixen van verschillende stijlen krijgt het huis een unieke en ‘eigen’ look.

Het poolhouse is in dezelfde stijl als de moderne schuur gebouwd en uitgebreid met een buitenkeuken!

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
In deze moderne schuur komen eigentijds en landelijk design samen
Sluiten