Hotel 5 jun 2015 Renée Leeuw

In deze glazen bubble verblijf je ècht ‘on top of the world’

Ben je net als wij dol op Stockholm en heb je geen last van hoogtevrees? Dan hebben wij een onwijs gaaf nieuwtje voor je. In de Zweedse hoofdstad kun je binnenkort namelijk verblijven in een glazen bubble met een 360 graden uitzicht over de stad.

Het ietwat gekke verblijf staat met een hoogte van 130 meter redelijk on top of the world, of moeten we zeggen, on top of Stockholm? Hoe dan ook, het uitzicht moet geweldig zijn!

stockholm3
stockholm2

Uhm.. waar kunnen we ons opgeven?
Wellicht voel je ‘m al aankomen.. dit bijzondere verblijf on top of the world is onderdeel van Airbnb’s ‘A Night At‘ campagne. In die reeks campagnes biedt Airbnb voor één keer een overnachting op een ongewone plek. Dat kan zijn een vliegtuig of een skilift bijvoorbeeld. Deze keer richt Airbnb dus een glazen bubble in als slaapkamer in één van onze favoriete steden, yes!

b6fa6a37_original
Bron: Airbnb

Wat moet je doen?
Reserveer allereerst 29 juni maar alvast in je agenda. Verzin vervolgens een geniaal verhaal: waarom moet jij on top of the world slapen? Deel je verhaal voor 19 juni via Airbnb en vertel ons ook alvast waarom en met wie je hierheen wilt. Dat vinden we leuk!

Reageer op artikel:
In deze glazen bubble verblijf je ècht ‘on top of the world’
Sluiten