Renée Leeuw
Renée Leeuw Architectuur 9 maart 2016

In deze driehoekige huisjes heb je de ultieme buitenervaring

Als je erg van de natuur houdt maar ook wel een beetje gesteld bent op comfort, dan ga je deze driehoekige huisjes fantastisch vinden. Het ontwerpbureau Lushna specialiseert zich in glamping projecten, ofwel kamperen met een beetje luxe. De eenkamerhuisjes, die zij ontwerpen, zijn op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier gemaakt voor mensen die dol zijn op de natuur. De eerste huisjes plaatsten zij in Bled, een plek in Noord-West Slovenië, maar het is de bedoeling dat op verschillende plekken dit soort glamping locaties komen.

De driehoekige huisjes zijn minimalistisch en duidelijk gebouwd om zoveel mogelijk van de omgeving te genieten. Naast de coole vorm hebben de huisjes namelijk een groot driehoekig raam waardoor je als ‘kampeerder’ echt het gevoel hebt dat je middenin de natuur slaapt.

De huisjes lijken qua design en grootte veel op een tent, behalve dat ze gemaakt zijn van duurzaam (pijnboom) hout en een glazen pui hebben. De driehoekige huisjes zijn echter ook in een andere uitvoering te krijgen; gemaakt van stof!

Een groot ecologisch voordeel: de huisjes worden van tevoren gemaakt en kunnen makkelijk vervoerd worden naar de eindbestemming!

Bekijk ook dit duurzame huis in de vorm van een driehoek

www.glamping-lushna.com

Reageer op artikel:
In deze driehoekige huisjes heb je de ultieme buitenervaring
Sluiten