In de home office bij Drew Barrymore thuis wil je gewoon wonen!

Als je nog niet wist dat de man van actrice Drew Barrymore in de kunst zit, dan kom je daar wel achter bij het zien van zijn home office. Het kantoor van Will Kopelman staat er namelijk vol mee: een Campbell’s soepblik gesigneerd door Andy Warhol himself, een schilderij van Ed Ruscha en de eye-catcher van de office: een full-size remake van John Singer Sargent’s “El Jaleo.”

De ruimte is eigenlijk veel meer dan een kantoor. Je vindt er namelijk ook de uitgebreide garderobe van Will en een badkamer van bruin marmer met bad, of zoals Will zelf het noemt: “my own personal bubble of peace.”

Maar Will heeft niet alleen verstand van kunst; het hele kantoor is geweldig gestyled. Check de gewatteerde deur en die gave leren stoelen met een stoere vintage look. Wij zouden in een luxe home office als deze zelfs wel willen wonen!

Over het Killer Instict kunstwerk zegt Ed Ruscha zelf: “Will thinks and acts like a true gentleman, but, as his wife says, he has a killer instinct.” Wil je ook zo’n collage van lijsten aan de muur? Ontdek dan hier waar je allemaal op moet letten om het er zo mooi uit te laten zien.

www.architecturaldigest.com

Reageer op artikel:
In de home office bij Drew Barrymore thuis wil je gewoon wonen!
Sluiten