Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 29 mrt 2020

Zó maak je met kleine veranderingen een grote impact in huis (+ shoptips!)

Krijg jij door het vele thuiszitten ook interieurkriebels? Op de redactie zijn deze kriebels zeker aanwezig, en daarom zoeken wij naar de meest inspirerende binnenkijkers om tips en tricks te leren. Het appartement van Soso Nazuka is wat ons betreft een pareltje.

Via MADE.COM kregen we de foto’s van het prachtige appartement van Soso, en daar kunnen we behoorlijk wat inspiratie uit halen.

Alleen al op het monumentale pand in Keulen waar Soso woont zijn we jaloers (DAT PLAFOND!)… en dan hebben we het nog niet eens over de inrichting gehad.

Bron: MADE.COM
Bron: MADE.COM

Ook een fijne Roomed-approved tip van Soso: “Haal vazen in huis en vul ze met prachtige bloemen. En dan bedoel ik natuurlijk niet dat je elke week een vers boeket moet kopen. Ga in plaats daarvan voor gedroogde bloemen of sierlijke veren – die zijn trendy, gaan eeuwig mee en fleuren de meest donkere hoekjes op.”

Hoe je zélf mooie droogbloemen maakt, vertellen we je in dit artikel: Waarom droogbloemen kopen als je ze ook zelf kunt maken? 5 makkelijke bloemen om zélf te drogen. Leuk om dit weekend al mee aan de slag te gaan!

Deze look ook in huis halen? Hier shop je de bureaustoel en de tafellamp. Ook mooi: deze grote vaas van keramiek.

thuiskantoor made
Bron: MADE.COM
thuiskantoor made
Bron: MADE.COM

Ongebruikelijke kleurencombinaties

Een (voor ons) bijzondere tip van Soso, is dat je zo ver mogelijk uit de buurt van verf moet blijven. Waarom? “Het is veel makkelijker om kleur aan je interieur toe te voegen met behulp van textiel zoals kussens, beddengoed en gordijnen. Er zijn echt eindeloos veel stoffen (en je kan ze omswitchen als je toe bent aan een nieuwe kleurencombinatie).”

Waar Soso wél onwijs van houdt, zijn ongebruikelijke kleurencombinaties. Hiermee maak je een grote impact. “Ik ben voor diep terracotta en verzadigd pauwblauw gegaan. Wees gewoon dapper, want je kan eigenlijk nooit echt fout gaan.”

Hier moet je in investeren

Ook geeft Soso als tip mee dat je zou moeten investeren in stijlvol servies. Dit klinkt simpel, maar de items die je dagelijks gebruikt moeten er gewoon goed uitzien. Bovendien straalt je tafelsetting dan zelfs na een diner (als je nog te druk bent om alles op te ruimen) stijl uit.” Dit servies met pastelkleuren vinden wij zelf een echte eyecatcher. Daar worden we nog eens vrolijk van!

thuiskantoor MADE
Bron: MADE.COM

Een laatste tip van Soso: “Een beetje goud (oké … messing) doet wonderen. De elegante glans van dit materiaal tilt de look van de vintage items en het hout in je interieur moeiteloos naar een hoger niveau.” En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Binnenkijken in andere stijlvolle appartementen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zó maak je met kleine veranderingen een grote impact in huis (+ shoptips!)
Sluiten