Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 3 sep 2018

Interieur crush: deze lamp van made.com is zelfs een lichtpuntje als ‘ie uit staat

Op zoek naar een kleurrijk lichtpuntje voor in huis? Met deze kleurrijke Illaria clusterlamp van Made.com creëer je een vrolijk paradijsje boven de eettafel. Of boven welke tafel dan ook, wat ons betreft. Deze stijlvolle lamp staat namelijk overal! 

Met niet één, maar vijf lichtpuntjes is de vrolijke lamp ongetwijfeld een eyecatcher in elke kamer. De kleuren lichtroze, bessenrood, okergeel, hemelsblauw en olijfgroen vloeken gelukkig niet. Doordat de Illaria lampjes transparant zijn, passen ze juist perfect bij elkaar.

made-illaria-lamp

De geometrische lampenkap is gemaakt van mondgeblazen glas. De buitenkant is volledig glad en de binnenkant heeft een zachte gerimpelde afwerking. Knap stukje glaswerk dus! Zelfs als de lamp uitstaat fleurt dit kunstwerkje de kamer op.

Speels en elegant

Alle lampjes hangen op een andere hoogte en dit geeft de lamp een speelse look. Tegelijkertijd is het ook elegant ding. Ideaal voor gezellige zondagochtend ontbijtjes, maar ook voor knusse avonden. De langste lamp heeft een afmeting van 89 cm en de breedte van de gehele lamp is 40 cm.

made-illaria-lamp made-illaria-lamp

Ook erg mooi zijn de trendy gouden details. De lampjes hangen aan een ronde gouden plaat, maar ook boven de lampjes zelf zien we gouden details. De lampen zijn te koop voor €199 euro. Bestellen doe je online via Made.com.

Meer vrolijke interieur crushes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: deze lamp van made.com is zelfs een lichtpuntje als ‘ie uit staat
Sluiten