Maud van Dijck
Maud van Dijck Decoratie 8 dec 2021

IKEA gaat voor een knusse kerst met de nieuwe wintercollectie

Met kerst wil je net wat meer sfeer in je interieur brengen. Bij IKEA begrijpen ze dat maar al te goed en daarom komen ze met een 2021 wintercollectie vol sfeervolle items. Dan weet je zeker dat je deze winter knus erbij zit wanneer je op de bank met een warme chocolademelk een leuke film kijkt.

Pak er dus al een warme choco bij voordat je verder leest en kom lekker in de sfeer.

IKEA wintercollectie 2021

lichtjes
Bron: IKEA

Om meteen in de sfeer te komen beginnen we met wat toffe verlichting. In de winter is het al vroeg donker en dan wil je natuurlijk de lichtjes aan. Zo kan je bij IKEA de STRÅLA sneeuwsterren vinden die heel tof voor het raam hangen.

lantaarn lichtjes
Bron: IKEA
kerst 2021 ikea
Bron: IKEA

Gezellige sfeer binnen en buiten met leuke lichtjes

Hang dan ook meteen wat verlichting buiten op zodat je die mooi vanuit je raam kan bewonderen. IKEA wil het buiten net zo goed gezellig maken met warme lichtjes. Zo zie je hierboven de STRÅLA LED-lantaarn en de LED-lichtsnoer

5 ideeën om je kerstverlichting ná kerst nog even te gebruiken

gemberkoekhuisje vintersaga
Bron: IKEA

Heerlijk genieten met kerst

Knibbel knabbel knuisje, wie wil er nou niet een schattig kersthuisje? Een leuk DIY-projectje om zelf in een middagje thuis te bouwen. Je krijgt er bij IKEA natuurlijk instructies bij, dus zelfs voor de onhandige onder ons zal het wel lukken om dit VINTERSAGA huisje aan elkaar te lijmen.

Mocht het resultaat toch iets minder zijn? Dan kan je je mislukte poging opsnoepen en het gewoon opnieuw proberen. Niemand hoeft te weten hoe je eerste huisje van gemberkoekdeeg eruit zag!

vinter
Bron: IKEA

Niet alleen Peter wil plaatsnemen aan deze tafel! Met kerst wil je dat jouw tafel er echt gezellig bij ligt zodat je er de hele avond ook wilt wegtafelen. Dan zijn leuke decoraties op de kersttafel wel een must.

Zo heeft IKEA de VINTER 2021 collectie waar je overal maretakken op de servetten, tafellopers en dienbladen ziet lopen. Naast maretakken zie je ook andere decoraties met motieven uit de natuur terug.

ikea dieren kerstballen 2021 wintercollectie
Bron: IKEA

Inspiratie uit de natuur

De Zweedse winkelketen laat zich inspireren door de Scandinavische bossen die wintersfeer uitstralen. En daarbij met name door de dieren die je in deze bossen tegen kunt komen wanneer je deze grappige kerstballen ziet. Heel leuk als je zelf ook dieren in huis hebt!

In het interieur van dit moderne huis zitten allemaal dierendetails (en toffe lampen) verstopt

Aan de kersttafel van… Yvonne in haar natuurlijke kerstinterieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IKEA gaat voor een knusse kerst met de nieuwe wintercollectie
Sluiten