Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 4 apr 2021

Yes: de nieuwe IKEA-collectie bestaat uit veel natuurlijke materialen

IKEA komt met een nieuwe voorjaarscollectie die bestaat uit producten met een tijdloos design en natuurlijke materialen. De producten halen de natuur in huis en geven je huis een frisse uitstraling. We delen de collectie met jullie.

De IKEA voorjaarscollectie – Bamboe en meer

IKEA komt met verschillende soorten producten waaronder de nieuwe FRÖJERED keukenfronten. Het zijn de eerste fronten uit de collectie die gemaakt zijn van bamboe.

Bamboe is duurzaam: het groeit snel, produceert veel zuurstof en is sterker én flexibeler dan de meeste houtsoorten.

IKEA voorjaarscollectie keuken
Bron: IKEA

Door de ingebouwde handvatten geven een strak en modern design. Bamboe gaat erg lang mee dus een keuken om lang van te genieten dus. De IKEA voorjaarscollectie is vanaf nú verkrijgbaar. De fronten kosten €40,- per stuk en zijn 80 bij 40 centimeter.

Fijne woontrend: met bamboe haal je een botanische, bohemian vibe in huis

IKEA collectie stoelen
Bron: IKEA

Stoelen van bamboe

De VOXLÖV stoelen zijn gemaakt van bamboe en gevlochten papiertouw. Dit is niet alleen erg duurzaam maar ook erg comfortabel. Ze geven je huis een frissere uitstraling en door het fijne zitvlak kan je hier uren mee natafelen. Een stoel kost €79,95.

IKEA voorjaarscollectie lamp
Bron: IKEA

Back in time

IKEA gaat terug in de tijd met de TRUBBNATE hanglamp. Deze is in de jaren zeventig voor het eerst in de IKEA winkels verschenen. Een echte designklassieker dus en hij is beschikbaar in het blauw en wit.

Dit frisse Scandinavische appartement is bijna volledig ingericht met IKEA-items


De lamp kost je €9,99 en creëert door zijn ronde vormen een interessante en bijzondere schaduwen in de ruimte. Hierdoor ontstaat een diffuus en gezellig licht.

IKEA voorjaar koffietafel
Bron: IKEA

Tijdloze designs

De lichte stijlen blijven nog even komen want ook deze BORGEBY koffietafel geeft door zijn lichte berkenfineer veel licht af. Het is een subtiel maar toch krachtig design en past makkelijk in elk interieur. Deze kost €79,95.

5 duurzame must have IKEA-items voor in de keuken


IKEA voorjaarscollectie kleed
Bron: IKEA

Unieke producten met een boodschap

In de IKEA voorjaarscollectie komen ook kleurrijke TVINGSTRUP tapijten. Deze worden handgeweven door ambachtslieden in India waardoor elk stuk uniek is. De tapijten bestaan uit warme kleuren en grillige vormen die het water op aarde symboliseren. Een tapijt kost €129,-.

IKEA kussens collectie
Bron: IKEA

Deze IKEA items passen het beste bij jou (gebaseerd op je sterrenbeeld)


De Indiase designer wilde met de tapijten een boodschap uitdragen: water moet eerlijk verdeeld worden onder de wereldbevolking want het is gemaakt om te delen.

Uit India komen ook de HERVOR en HALLVI kussenhoezen, die vrouwen helpen aan langdurig levensonderhoud. Het rode borduurwerk op de groene en witte hoezen is wederom met de hand gemaakt en kosten €9,99.

Nieuwe IKEA collectie! Betaalbare en functionele kunst voor in huis met IKEA Art Collectie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
Yes: de nieuwe IKEA-collectie bestaat uit veel natuurlijke materialen
Sluiten