Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 12 apr 2021

Wat goed – IKEA verkoopt een stijlvolle luchtreiniger voor een prima prijsje

Luchtreinigers zijn handig voor in huis maar mooi is iets anders. Vaak zijn het grote apparaten die nu eenmaal niet altijd leuk staan in jouw interieur. IKEA komt (net als altijd wanneer we problemen ervaren in ons interieur) met een oplossing: een stijlvolle luchtreiniger die zó opgaat in je interieur.

Stijlvolle luchtreiniger

De net gelanceerde Förnuftig luchtreiniger is de eerste luchtreiniger voor thuisgebruik van de IKEA. Als je hem zou zien, zou je niet meteen denken dat het een luchtreiniger is en wij zouden hem maar al te graag in huis hebben staan.

Met zijn chique en strakke uitstraling kan hij onopvallend meegaan in jouw interieur (beter dus dan alle andere luchtreinigers). Je kan hem aan de muur bevestigen of op de vloer zetten en de handvaten verwijderen als je hem eenmaal hebt bevestigd.

Ondanks dat hij er misschien luxe en duur uitziet kost hij slechts €49,55 en je kan kiezen tussen de kleuren zwart en wit. De afmetingen zijn 31 bij 45 centimeter en hij is erg laag in gewicht

Een zuivere lucht

Naast het filter dat er al in zit kun je ook een koolstoffilter aanschaffen en deze twee filters tegelijkertijd gebruiken, extra schone lucht dus.😉 De stijlvolle luchtreiniger zuivert de lucht in een ruimte van maximaal acht tot tien vierkante meter.

Yes: de nieuwe IKEA-collectie bestaat uit veel natuurlijke materialen


Schone lucht heeft veel voordelen waaronder betere kwaliteit van je slaap en het verminderen van allergieën. De luchtreiniger helpt om de geur van rook, kookluchtjes en andere onaangename geuren die in huis aanwezig kunnen zijn te verminderen.

Duurzaam IKEA

IKEA streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzame producten te maken en bij te dragen aan een gezonder leven thuis. Door producten te creëren waardoor mensen schonere lucht inademen werkt IKEA hier actief aan.

Ze verkopen ook meerdere duurzame artikelen zoals een KLIPPAN bank gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken.

Nieuwe IKEA collectie! Betaalbare en functionele kunst voor in huis met IKEA Art Collectie

Stijlvolle luchtreiniger IKEA
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
Wat goed – IKEA verkoopt een stijlvolle luchtreiniger voor een prima prijsje
Sluiten