Hebben: dit zijn de eerste beelden van de IKEA x Sonos Symfonisk speakers

Dat IKEA en Sonos samen gaan werken weten we al een tijdje. Nu zijn de eerste beelden van deze samenwerking opgedoken, en wij zijn razend enthousiast. Hiermee wordt het in huis halen van slimme Sonos speakers ineens een stuk betaalbaarder.

IKEA komt de laatste tijd met meerdere slimme producten op de markt. Zo zagen we al eerder slimme verlichting, Bluetooth speakers en zelfs slimme rolgordijnen voorbij komen. De volgende logische stap in slimme producten, zijn dan ook slimme speakers. Daarvoor sloegen IKEA en Sonos de handen ineen, met als resultaat de Symfonisk-serie.

De eerste beelden van IKEA x Sonos

Veel over deze serie weten we helaas niet niet, maar we hebben wél de eerste beelden weten te bemachtigen. En we moeten zeggen: we zijn niet teleurgesteld door het prachtige design van de subtiele slimme speakers.

de nieuwe ikea x sonos symfonisk speakers
de nieuwe ikea x sonos symfonisk speakers

Zoals we op de bovenste foto’s kunnen zien, kan je meerdere dingen doen met de speakers. Zo zijn ze op te hangen aan een muur, maar kan je ‘m ook subtiel op de boekenplank neerzetten. De speaker is dus ook te gebruiken als nachtkastje naast je bed.

Nu al genomineerd voor een award

Dat we te maken hebben met een stijlvol product, omdat de speakers zijn genomineerd voor een Red Dot Award in de categorie beste productontwerp. Wij snappen wel waarom, want zo’n stijlvolle en subtiele speaker zouden wij ook zonder twijfel in ons interieur willen verwerken.

De speakers zijn trouwens gemakkelijk te koppelen met je huidige Sonos-apperatuur, mocht je die al in huis hebben staan. De speakers zijn in te stellen met de officiële Sonos-app. Het zijn dus volwaardige Sonos-speakers, maar aangezien ze bij IKEA te koop zijn verwachten we dat de speakers een budgetprijs hebben. Echter weten we helaas nog niet veel over de prijs van de slimme speakers.

Meer informatie zal gelukkig niet lang op zich laten wachten. Op 9 april wordt de volledige lijn onthuld.

Meer lezen over IKEA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: dit zijn de eerste beelden van de IKEA x Sonos Symfonisk speakers
Sluiten