Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 17 jun 2021

IKEA en Sonos introduceren de nieuwe SYMFONISK: schilderijlijst met wifi-speaker

IKEA en Sonos hebben weer samengewerkt: ze lanceren een nieuwe SYMFONISK wifi-speaker. Dit is een speaker in de vorm van een schilderij (!). Muziek en kunst in één dus. Klinkt geweldig en is het ook als je het ons vraagt. We laten hem snel aan jullie zien.

Samen willen IKEA en Sonos een goede geluidservaring in huis beschikbaar maken. Dit willen ze voor zoveel mogelijk mensen doen. Dit is vinden wij dus wel gelukt met dit prachtige product.

Muziek en kunst in één: SYMFONISK wifi speaker

Na de tafellamp- en boekenplankspeaker komen de twee winkels nu met iets anders. Een speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kan je én genieten van hoge kwaliteit geluid én van een mooi kunstwerk dat past in je interieur.

Het product combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. De speaker is vanaf 15 juli 2021 beschikbaar in alle IKEA winkels en op de website.

SYMFONISK
Bron: IKEA en Sonos

Een perfecte combinatie

Product Developer Stjepan Begic vertelt: “Het belangrijkste uitgangspunt was dat het product gezien kan worden als een kunstwerk.” Je kan de speaker ophangen aan de muur of neerzetten op een tafel. De speaker is te koop vanaf €179,- en de panelen gaan €14,99 kosten.

wifi speaker
Bron: IKEA en Sonos

Hij wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast zijn er totaal 12 verwisselbare panelen beschikbaar, zodat de speaker in elk interieur past. Ze gaan namelijk van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten.

Hebben: de 11 leukste items (met korting) uit de IKEA koopjeshoek


wifi speaker
Bron: IKEA en Sonos

Sfeervol en praktisch

Voor veel mensen betekent muziek: sfeer. IKEA en Sonos willen hierom bijdragen aan het positieve effect van muziek op het leven thuis. Sara Morris, Principal Product Manager Sonos: “De akoestische architectuur van Sonos zorgt ervoor dat de wifi-speaker ondanks zijn compacte vorm fantastisch klinkt.”

De speaker maakt makkelijk verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Je kan hem bedienen via de Sonos-app waar toegang is tot meer honderd streamingdiensten.

Wat goed – IKEA verkoopt een stijlvolle luchtreiniger voor een prima prijsje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
IKEA en Sonos introduceren de nieuwe SYMFONISK: schilderijlijst met wifi-speaker
Sluiten