Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 16 nov 2017

Zin om te kerstshoppen? IKEA opent een pop-up cadeauwinkel in de binnenstad van Utrecht

Ho, ho, ho: ken jij de Zweedse kerstman al? Liefhebbers van IKEA en kerstshoppen kunnen komende maand hun hart ophalen in de binnenstad van Utrecht. Vanaf nu is er namelijk een speciale pop-up cadeauwinkel: de IKEA Gift Shop. In deze tijdelijke winkel aan het Vredenburgplein worden klanten tot en met 31 december verrast met speciaal geselecteerde producten uit het assortiment van de meubelgigant.

Je kunt in de winkel niet alleen terecht voor leuke cadeautjes voor onder de boom, maar ook staat er een stand voor de jaarlijkse ‘foute’ kerstfoto. Hoe leuk!

Heb jij rond de feestdagen altijd last van cadeaustress? En weet je niet waar je moet zijn voor een leuk geschenkje? In de Gift Shop van IKEA heb je meer dan genoeg keus: van losse items zoals kussens, schalen en woonaccessoires tot speciale cadeausets voor in de keuken, woon- en slaapkamer.

Daarnaast vinden er ook verschillende activiteiten plaats in de Gift Shop. Zo kun je gepersonaliseerde rijmpjes op maat toevoegen aan je cadeau en is er een stand voor de jaarlijkse ‘foute’ kerstfoto. Bovendien kun je in de video booth een digitale boodschap opnemen, waarna je een sticker ontvangt met een unieke QR-code.

>> Yes, dit zijn ze! Dé kersttrends van 2017

Utrecht is de enige stad van Nederland met een Ikea giftshop. De winkel is open van 16 november tot en met 31 december.

Adres

Vredenburg 4
3511 JD Utrecht

Shop online

Behalve bij de pop-up cadeauwinkel in Hoog Catharijne, kun je ook de tijdelijke online Gift Shop bezoeken.

Psst: met deze cadeaus maak je elke plantenliefhebber héél blij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
Zin om te kerstshoppen? IKEA opent een pop-up cadeauwinkel in de binnenstad van Utrecht
Sluiten