Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 12 jan 2021

Nieuws van IKEA: dit zijn de eerste beelden van de lentecollectie 2021

Voor een nieuwe IKEA-collectie mag je ons altijd wakker maken, zelfs midden in de nacht. De IKEA lentecollectie 2021 vormt dan ook geen uitzondering. Met ‘elegant minimalisme’ als thema van de collectie zit je eigenlijk altijd goed, dat bewijzen deze producten maar weer.

Duurzame materialen en lichte kleuren, dat is de rode draad van de IKEA lentecollectie 2021. Materialen als bamboe, hennep en rotan geven jouw huis die lenteproof make-over die je nodig hebt.

IKEA lentecollectie 2021
Bron: IKEA

De eerste beelden van de IKEA lentecollectie 2021

Waar je zoal aan kunt denken? Wij werden meteen warm van de bovenstaande dienblad met vissengraatmotief, wat gemaakt is van bamboe en rotan. Hier willen wij ‘s morgens wel een ontbijtje op bed mee krijgen.

Voor een ergonomisch thuiskantoor is er ook aan een bamboe laptopstandaard gedacht. Je voeten houd je natuurlijk warm met een zacht kleed: het RÖDASK vloerkleed heeft een grafisch patroon en straalt vooral warmte uit. Het tapijt is jacquard-geweven uit een mix van duurzaam katoen en chenille.

IKEA lentecollectie 2021
Bron: IKEA

De bovenstaande blauwe vitrinekast trok ook meteen onze aandacht. De kast is licht, luchtig en past perfect in een minimalistisch interieur dat nét even iets spannender wil zijn dan het gemiddelde interieur. Houden we van.

IKEA lentecollectie 2021
Bron: IKEA

Ook te zoet: deze kinderkamer. Ik ben er nog niet achter of IKEA deze wolk mobiel ook verkoopt, maar als dat zo is, dan wil je dit toch als kraamcadeau geven? Te zoet. Helemaal in combinatie met het maan kussen.

Vanaf wanneer in de winkels?

De IKEA lentecollectie 2021 is vanaf februari te koop in alle IKEA winkels en online via de IKEA website. Wanneer er een precieze datum bekend is, laten we het jullie uiteraard meteen weten.

Dit wil je ook bij IKEA shoppen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuws van IKEA: dit zijn de eerste beelden van de lentecollectie 2021
Sluiten