Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 11 jan 2022

De lentecollectie van IKEA komt met prachtige ambachtelijke items

Hoor je de vogeltjes al bijna fluiten? De lente komt alweer dichtbij, dus het zal buiten snel weer wat levendiger klinken. Binnen in huis mag het van IKEA ook al best wat levendiger aangezien ze hun 2022 collectie voor de lente al uitbrengen.

Wat kan je verwachten? Een IKEA collectie vol frisse designs ontworpen door Britse designer Ilse Crawford waar duurzaamheid en ambacht een belangrijke rol spelen.

Dit zie je terug in de IKEA lentecollectie 2022

lente 2022 ikea
Bron: IKEA

Mondgeblazen vazen

Ja, je hoort het goed.  IKEA heeft een nieuwe reeks KONSTFULL vazen die door glasblazers gemaakt zijn met recycled glas. Zo blaas je pas echt nieuw leven in je interieur met duurzame items.

Van a naar duurzaam: 5 duurzame alternatieven voor in jouw interieur

haak KNOPARE
Bron: IKEA

Deze KNOPARE bootjes voor aan de muur vinden wij ook zo leuk. Het grappige aan deze bootjes is dat ze gemaakt zijn van versleten touwen en vissersnetten.

Wat deze bootjes nog toffer maakt is natuurlijk al in de foto te zien. Het zijn eigenlijk wandhaken waar je makkelijk je handdoeken aan op hangt. In de badkamer zijn ze zo praktisch en stijlvol. Of kies alleen voor de look en hang er gewoon een paar van in je zee of marine thema baby- of kinderkamer.

ikea lentecollectie
Bron: IKEA

Voor in de babykamer heeft IKEA deze lente naast boten ook allerlei dieren. Zo hebben ze beddengoed met dierenprintjes Dit sluit aan bij de verwachte trend van een bos thema in de babykamer.

ikea lente 2022
Bron: IKEA

Wij vinden het design van deze SĂ–DĂ…KRA lamp te gek. Het gladde berkenhouten design geeft een unieke touch aan je interieur en heeft een mooie minimalistische uitstraling. De overlappende gedeeltes doen je aan wolken denken.

MANDELPIL en Ă„NGSMĂ„TARE
Bron: IKEA

Hangemaakte borduursels

Het design van deze kussens is fantastisch, maar nog toffer is het feit dat deze met de hand erop zijn geborduurd. Dat betekent dat ieder kussen Ă©cht uniek is. De MANDELPIL en Ă„NGSMĂ„TARE zijn gemaakt in samenwerking met een organisatie die Syrische vluchtelingen helpt werk te zoeken.

wasmand SALUDING
Bron: IKEA

In 2022 vlecht IKEA ook heel wat af voor de lente met deze prachtige SALUDING manden. Ze zijn gemaakt van bamboe en geven je interieur een natuurlijke boost. Dan ziet je badkamer er meteen een stuk frisser uit!

Heb je een aparte wasruimte? Style dan ook wat van de kleine manden in je interieur zodat je washok er niet saai uitziet.

roze GRANVĂ…G spiegel
Bron: IKEA

Ten slotte hebben we nog deze prachtige GRANVĂ…G spiegel voor het laatst bewaard. Hij is in deze tint roze of in een lichtgroene tint te vinden waardoor het een kleine beetje retro uitstraalt. Het onderste gedeelte van de spiegel is ook nog ideaal om je favoriete ketting aan op te hangen.

7 items waarmee jouw LP collectie pas echt rockt in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De lentecollectie van IKEA komt met prachtige ambachtelijke items
Sluiten