Jaime Andreas
Jaime Andreas Tafels 5 apr 2020

6 manieren om jouw IKEA LACK-tafel wat meer pit te geven

De IKEA LACK-tafel is een échte klassieker. Bijna iedereen heeft er wel eentje in huis gehad of herkent hem gewoon. Toch is deze tafel heel basic en is er weinig spannend aan. Gelukkig zijn er een boel manieren om jouw LACK-tafeltje wat meer pit te geven.

Niet alleen staat zo’n geoptimaliseerde tafel tof in je interieur; je hebt ook nog eens een tof DIY-project voor wanneer je je thuis verveelt.

Met deze 6 manieren geef je jouw IKEA LACK-tafel meer pit

1. Een stoffen bovenkant

Een stoffen bovenkant is een toffe manier om je tafeltje een upgrade te geven. Het staat onwijs schattig, bovendien kun je op deze manier kiezen of je de tafel als tafel wil gebruiken of als een comfortabeler plek om je voeten neer te leggen.

Wil je dit zelf ondernemen? Hier kun je vinden hoe je je LACK-tafeltje een stoffen bovenkant geeft.

2. Een hip patroontje

Wil je van je LACK-tafeltje liever een elegant meubel maken dat mooi in je interieur past? Dan is dit wel wat voor jou! Met deze hack van Paul Tran verander je je tafeltje binnen de kortste keren in een art deco kunstwerk.

3. Dubbele laag

Door aan de bovenkant van de IKEA LACK-tafel een andere laag vast te maken, geef je de tafel een hele nieuwe dimensie in je interieur. Hierbij kun je denken aan een glazen plaat of wees helemaal trendy en plaats hout aan de bovenkant van je LACK-tafel. Dit staat rustiek en cool.

Dit is ook helemaal niet lastig om zelf te realiseren! Hier kun je deze vette DIY vinden.

4. Leuk voor de kids

Natuurlijk kun je de IKEA LACK-tafel ook voor iets heel nuttigs gebruiken. Namelijk als tijdverdrijf voor je kids. Door de tafel om te toveren in een Lego tafel houd je je kinderen waarschijnlijk uren zoet en het is ook nog eens een origineel cadeautje. Hier kun je vinden hoe je zelf zo’n Lego tafel moet maken.

5. Een kleurrijk patroon

Kun je wel wat vrolijkheid in je leven en in je interieur gebruiken? Dat snappen we helemaal en daarom is deze vorm van het LACK-tafeltje zo onwijs leuk. Met behulp van een stencil en toffe kleurtjes kun je een mooi patroon op de tafel maken. Het is een simpele en goedkope manier om de tafel een make-over te geven. Hier vind je de DIY.

6. Een aparte zijkant

Je hoeft natuurlijk de bovenkant niet te veranderen om de IKEA LACK-tafel spannender te maken. Met deze hack van Mark Montana ga je aan de slag met de poten van de tafel. De art deco tafelpoten geven de tafel een elegante uitstraling. We love it!

Heb je de smaak voor DIY te pakken en wil je meer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 manieren om jouw IKEA LACK-tafel wat meer pit te geven
Sluiten