Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 15 okt 2018

Wie weet ligt de droomknuffel van jouw kleine binnenkort in IKEA winkels

Mini-ontwerpers en kleine creatievelingen opgelet! IKEA roept kinderen tot en met 12 jaar oud op om hun droomknuffel te ontwerpen. De kinderlijke creativiteit kan de vrije loop gelaten worden, want echt alles is mogelijk. Zo komt een eigen IKEA knuffel ineens wel héél dichtbij.

Vanaf vandaag tot en met 20 november kunnen kinderen een tekening van hun knuffelcreatie in een IKEA winkel inleveren. Uit alle inzendingen zullen vijf knuffels écht gemaakt worden. Deze knuffels liggen dan eind 2019 in de winkels. En niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

De IKEA knuffel tekenwedstrijd

Inspiratie nodig? De onderstaande beelden zijn van de SAGOSKATT collectie van dit jaar. Deze collectie vind je overigens vanaf 1 november in de winkels, maar daar zullen we rond die tijd zeker nog een update over geven.

IKEA knuffel ontwerpen
IKEA knuffel ontwerpen
IKEA knuffel ontwerpen

Naast dat we deze actie elk jaar ontzettend leuk vinden, is de actie ook nog eens goed voor de wereld. De tekenwedstrijd is namelijk onderdeel van de internationale ‘Let’s Play For Change’ campagne. Door een knuffel uit de SAGOSKATT collectie te kopen, steun je TeamUp, een coalitie van WarChild, Sace The Children en UNICEF Nederland.

Nog meer leuks van de IKEA:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wie weet ligt de droomknuffel van jouw kleine binnenkort in IKEA winkels
Sluiten