Voor alle fashionista’s: IKEA verkoopt kleding die past bij je interieur

Ieder huishouden heeft ongetwijfeld één IKEA item, denk aan je kast of aan je bed. Maar voor wie écht hip op Instagram wil verschijnen, heeft onze favoriete Zweedse budgetwinkel nu iets hilarisch bedacht. IKEA gaat kleding verkopen die precies matcht met hun meubels. Ja, dat lees je goed!

Ikea matchy kleding

De Zweedse interieur keten heeft nu ook een kledinglijn. Deze matched met de home collectie. Je kan dus een pak dragen in dezelfde print en textuur als die van je bedovertrek. Naast dat dit een super grappig beeld in de slaapkamer is, zie je er daarbuiten cool uit. Dit idee is bedacht door het IKEA team en tailor William Hunt.

Persoonlijk huis

Het idee hierachter is: je persoonlijkheid in jouw huis tot uiting brengen. Daarnaast hoopt Ikea jou hiermee te inspireren.

Wij vinden het in ieder geval een hilarisch idee. De kleding is momenteel nog niet verkrijgbaar, maar zodra dit het geval is, hoor je het uiteraard van ons.

Nog meer IKEA:

Heb je de prachtige nieuwe collectie in samenwerking met Chris Stamp al gezien? Wij zijn fan. Net als van deze robot trouwens, die (zonder ruzie!) jouw IKEA-meubels in elkaar zet.

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.nl

Reageer op artikel:
Voor alle fashionista’s: IKEA verkoopt kleding die past bij je interieur
Sluiten