Iris Wijnands
Iris Wijnands Decoratie 1 okt 2019

Dit zijn ze dan: geniet van de eerste beelden van de IKEA kerstcollectie 2019

Ons favoriete Zweedse woonwarenhuis heeft de nieuwe kerstcollectie al in de winkels liggen. Van al die mooie kerstspullen gaat ons hart een beetje sneller kloppen en we komen al helemaal in de sfeer van de feestdagen. Je leest hieronder waarom de nieuwe IKEA kerstcollectie zo geweldig is.

De nieuwe kerstcollectie van IKEA is lekker Scandinavisch: veel wit met rood. Er is voor ieder wat wils, verschillende soorten en kleuren kerstballen, decoratie om de kersttafel mooi mee te dekken of een van de gezellige schorten om tijdens het maken van je kerstdiner om te doen.

nieuwe kerstcollectie IKEA
Bron: IKEA

Een sterrenhemel boven je kersttafel

Het is niet voor niets dat deze mooie verlichting voor de feestdagen STRÅLA heet. Dat is namelijk Zweeds voor schijnen.

De sterren maken de donkere dagen wat lichter. Van lichtslingers tot stervormige hanglampen, ieder hoekje van je huis kan een kleine sterrenhemel worden. Hoe mooi zijn de lampen boven een schitterend gedekte kersttafel? Deze lampen brengen niet alleen licht, maar ook een heel fijne sfeer.

IKEA kerstcollectie
Bron: IKEA

Fijn samenzijn dankzij de IKEA kerstcollectie

De nieuwe IKEA kerstcollectie is gebaseerd op samenzijn: het op een fijne en gezellige manier samen feestvieren. Rood, blauw en neutrale tonen zijn sterk vertegenwoordigd in producten met vrolijke en gedurfde vormen.

De voorbereidingen voor een feestmaal kunnen soms een beetje overweldigend zijn. Gelukkig probeert IKEA de voorbereidingen te vereenvoudigen, zodat ook jij kunt genieten op je eigen feest. Met de mooie tafelkleden uit de collectie verander jij je eettafel in een handomdraai in een feestelijke boel.

nieuwe kerstcollectie IKEA
Bron: IKEA
IKEA kerstcollectie
Bron: IKEA

Voor ieder wat wils in de IKEA kerstcollectie

Smaak verschilt uiteraard per persoon. Gelukkig kun je voor allerlei verschillende soorten kerstdecoratie terecht bij IKEA.

Zo zien we maar weer: voor een kerstsfeer heb je geen rood nodig, blauw is ook hartstikke mooi. Wij vinden het schattige paardje op de vensterbank erg gezellig staan. Die leuke ronde hangers met lichtjes willen we ook in huis.

Kan je geen genoeg krijgen van de kerstdagen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn ze dan: geniet van de eerste beelden van de IKEA kerstcollectie 2019
Sluiten