Redactie
Redactie Opbergen 4 mrt 2020

Zo customize je een simpele Ikea kast tot een uniek ontwerp

Het Zweedse merk Superfront heeft het goed bekeken. Ze maken customized artikelen die op verschillende Ikea kasten passen met het doel om ze van massaproduct om te toveren tot bijzondere ontwerpen.

“Our fronts help people restyle their homes with minimum material consumption,” vertelt Mick Born, één van de oprichters van Superfront.

Van PAX-kast tot keukendeur

Het merk levert verschillende handgrepen, poten, bladen, zijkanten en frontdeurtjes in diverse maten. Er zijn dus heel veel combinaties mogelijk waarmee je zelf een unieke kast kunt creëren.

De custom items zijn verkrijgbaar voor dressoirs, kledingkasten en keukenunits. Met de verschillende designs kan je wel meer dan 14 miljoen combinaties maken. Iets unieks en iets vinden wat bij je past, moet dus een koud kunstje zijn!

Ook leuk: 6 hacks om je IKEA keuken níét meer op een IKEA keuken te laten lijken

Zelf maken: Zo maak je zelf een betonnen plantenpot

De frontdeuren, poten en handgrepen zijn in dertien verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in bijzondere materialen zoals marmer en leisteen.

Alle materialen, inclusief hout, steen, leer, brons en koper zijn onbewerkt en zullen natuurlijk verweren. Keuze genoeg dus!

Inspiratie voor je kasten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo customize je een simpele Ikea kast tot een uniek ontwerp
Sluiten