Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 7 sep 2021

Hallo maximalisme: deze limited edition IKEA collectie is v贸l met kleur

Nog kleur nodig in je interieur, neem dan een kijkje in de IKEA KARISMATISK collectie. Zo’n knallende kleurencollectie heeft IKEA nog niet vaak laten zien. Ga dus snel een keer langs bij IKEA, want het is een limited collectie.

Deze collectie is dan ook een samenwerking tussen het Zweedse merk en de Britse modeontwerper Zandra Rhodes. De limited september collectie is alleen in de winkels te verkrijgen en als je het wel via de site wilt bestellen dan moet je je bestelling daarna zelf bij IKEA ophalen.

Zandra Rhodes en de IKEA KARIMSATISK collectie

zandra rhodes ikea collectie karismatisk
Bron: IKEA

Wie is Zandra Rhodes?

Zandra Rhodes is een icoon in de mode-industrie met haar opvallende ontwerpen en gedurfde patronen. Je ziet haar inbreng dan ook meteen terug in de limited KARISAMTISK collectie die dus alleen bij IKEA te verkrijgen is.

Ook is ze een voortrekker van zero waste fashion. Ze probeert geen materialen te verspillen bij het maken van haar designs. Natuurlijk is een samenwerking met IKEA dan niet zo’n verrassing aangezien het warenhuis ook een voorstander van duurzaamheid is.

ikea karismatisk roze frakta
Bron: IKEA

High fashion met FRAKTA

Nu dat een exclusieve modeontwerper als Zandra Rhodes een nieuwe twist aan de FRAKTA tas heeft gegeven, hoeft het al helemaal niet meer onder te doen voor een Balenciaga tas.

Rhodes heeft een gezegde dat luidt: “waarom kunnen dingen niet functioneel en fantastisch zijn?”. Met haar roze ontwerp van de alledaagse FRAKTA tas bewijst ze dat het kan.

Wat kan je verder vinden in deze IKEA collectie?

Naast de FRAKTA tas zijn er nog 25 andere producten in deze kleurrijke IKEA collectie te vinden. Er zijn veel decoratieve items waarmee je je interieur kan opvrolijken.

ikea karismatisk collectie
Bron: IKEA

Zo kan je dit kussenovertrek met slangenpatroon via de site gemakkelijk bestellen en in je dichtstbijzijnde IKEA ophalen. In de collectie zijn nog andere decoratieve items te vinden zoals meer kussenovertrekken, een spiegel met gezicht en verschillende vloerkleden.

Volgens Rhodes kunnen er niet genoeg kleuren en patronen worden gebruikt in fashion of in interieur. Ze is dan ook een echte maximalist waar more is more geldt.

Dit motto staat dan ook centraal in de collectie en zie je terug in zijn kleuren. Met gouden details, hot pink items en felblauwe accessoires kan je lekker extravagant je huis decoreren.

Trendy, felle kleuren toepassen in je interieur doe je zo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
Hallo maximalisme: deze limited edition IKEA collectie is v贸l met kleur
Sluiten