Yay! IKEA komt met een lijn speciaal voor honden en katten

Yay! IKEA komt met een lijn speciaal voor honden en katten

Als we een staartje hadden, dan begon ‘ie nu te kwispelen: IKEA komt namelijk met een lijn speciaal voor huisdieren. Van stijlvolle hondenkussentjes tot de leukste kattenbedden. En het mooie is dat je de items ook perfect kunt matchen met je interieur: zo kun je nu een miniversie van je KLIPPAN-sofa kopen voor jouw kleine deugniet.

De nieuwe lijn heet LURVIG, wat harig betekent in het Zweeds. Er is keuze uit een dertigtal – budgetproof! – producten in verschillende maten en kleuren.

Voordat je hondsdol wordt van dit nieuws, moeten we je wel nog even teleurstellen: deze lijn is voorlopig nog niet verkrijgbaar in Nederland. De producten zullen namelijk eerste getest worden in vier landen: Frankrijk, Canada, Japan en de Verenigde Staten.

Hopelijk liggen de producten ook snel bij ons in de schappen. En anders: stedentripje iemand?

Leuk weetje: dierenartsen hebben geholpen bij de ontwikkeling van de lijn, waardoor je zeker weet dat jouw kat kan genieten van ultiem comfort. Het blijven diva’s, niet waar?

En zoals we al zeiden zijn de prijzen lekker budgetvriendelijk. Het goedkoopste item is een frisbee voor 99 cent en de big spender kan gaan voor een mand van 49 euro.

PS: Wist jij al dat IKEA gaat samenwerken met HAY (een van onze favoriete Scandinavische merken)?

Ga alvast zelf aan de slag

De hond van de buren heeft straks vast dezelfde mand van de IKEA. Steek daarom zelf de handen uit de mouwen en maak een tipi-tent voor jouw viervoeten. Check hier de DIY.

IKEA