IKEA hack: tijdschriftenhouder op pootjes

IKEA, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to.

Liggen jouw tijdschriften ook verspreid door het hele huis en weet je eigenlijk totaal niet meer welke je wél en niet wilt bewaren? Hoogste tijd om de écht mooie magazines uit te zoeken en de rest op te ruimen. Alleen je favoriete, speciale tijdschriften kun je bewaren en dan wel in een mooie tijdschriftenhouder, die je zelf in een kleine handomdraai maakt van een simpel IKEA kastje. Kijk je even mee?

Benodigdheden

Kies met behulp van het meetlint de juiste plekken voor de poten uit. Markeer deze punten met potlood. Vervolgens kun je de gaten boren en de poten bevestigen. Hierna plaats je de handgreep in het kastje en klaar is jouw tijdschriftenhouder.

Tip: de poten kun je gemakkelijk vinden door op Google te zoeken naar meubelpoten van hout. Je kunt er vervolgens ook nog voor kiezen om ze in een bepaalde kleur te verven.

Heb je nog heel veel tijdschriften over en vind je het zonde om die zomaar weg te gooien? Check deze ideeën voor het decoreren met je oude tijdschriften.

www.legheads.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
IKEA hack: tijdschriftenhouder op pootjes
Sluiten