Maud van Dijck
Maud van Dijck Diy 1 feb 2022

IKEA hack: zo kan je de populaire stellingkast HYLLIS 贸贸k gebruiken

Heb jij al een HYLLIS stellingkast in huis? Wij hebben toffe idee毛n om deze stellingkast helemaal te pimpen. Zo verwerk je deze kast op een 茅cht originele manier in huis.

Dus haast je naar de IKEA, gooi een HYLLIS in je winkelwagen, en ga aan de slag met een van de onderstaande DIY’s.

5 idee毛n voor een HYLLIS stellingkast van IKEA

1. Een tassenrek

Als je niet meer weet waar je je tassen moet laten dan is de HYLLIS stellingkast een leuke en handige toevoeging in je slaapkamer of inloopkast. Spuit hem in een leuke kleur en je tassen staan er mooi bij.

2. Een schoenenrek

Ideaal om al je schoenen op te plaatsen, zodat je makkelijk het paar dat je wilt aantrekken voor de dag kan grijpen. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je gasten.

3. Een plantenkast voor buiten

De HYLLIS stellingkast kan ook prima buitenstaan en dan staat die vooral heel leuk met allerlei plantjes erop. Vooral als je niet weet waar je hem binnen meer moet laten of waar je hem mee kan vullen.

4. Opbergen op wieltjes

Voeg wat wieltjes onderaan je HYLLIS stellingkast en je rolt ‘m ideaal in je washok of in een opbergruimte naar binnen. En mocht je hem een keer op een andere plek willen dan is die gemakkelijk te verplaatsen.

5. Als tv-meubel

Maak er een lage tafel van en gebruik de kast als een tv-meubel door de kast tegen de muur aan te schuiven. Een lange plank bovenop, en je hebt een origineel budget tv-meubel.

Leuk leuk leuk: zo maak je iets origineels van je IKEA KALLAX kast

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IKEA hack: zo kan je de populaire stellingkast HYLLIS 贸贸k gebruiken
Sluiten