Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 16 mrt 2016

IKEA hack: houder voor de e-reader

IKEA, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to.

Dit is nou echt een IKEA hack voor de luie lezer! Ken je het probleem dat je in bed ligt om wat te lezen en het eigenlijk al teveel moeite vindt om je e-reader vast te houden? De Australische Tony Rex heeft hier weleens last van en bedacht een slimme hack. Hij maakte van een bureaulamp een houder voor de e-reader, die hij gewoon aan de rand van zijn bed kan klemmen. Slim en nog best wel simpel te fixen ook!

BENODIgdheden

  • TERTIAL bureaulamp
  • Tablet houder
  • Anti-slip tape
  • Optioneel: leeslampje

Stap 1

Haal de lamp uit elkaar en verwijder de elektrische draden.

Stap 2

Waar eerst de lamp zat, ga je nu de tablet houder bevestigen. Plak eerst anti-slip tape op het uiteinde het ‘statief’ en klem dan de houder van de e-reader vast. In de koker waar voorheen de lamp zat kun je nu bijvoorbeeld een leesbril bewaren.

Benieuwd naar meer IKEA hacks voor in de slaapkamer?

www.ikeahackers.net

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
IKEA hack: houder voor de e-reader
Sluiten