Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 13 jul 2016

IKEA hack: bohemian plantenhanger van kurken onderzetters

IKEA, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to.

Via Daphne, oprichter van het blog Be Frenchie, kwamen wij deze te gekke IKEA hack tegen. Zij maakte van een aantal kurken onderzetters een plantenhanger met bohemian vibe.

Benodigdheden:

Met behulp van het kompas en de boor, boorde Daphne kleine gaatjes in de onderzetters. Met het koord knoopt ze vervolgens alle onderzetters onder elkaar. Het koord kun je een bohemian touch geven door kralen te gebruiken. Check Be Frenchie voor het complete stappenplan en een super duidelijke uitleg.

Deze plantenhanger is perfect voor binnen, maar ook voor op een klein balkon! Kun je qua planten ook nog wel wat hulp gebruiken? We geven je zeven tips voor het verzorgen van planten. Is jouw woonkamer erg donker? Kies dan een plant uit dit lijstje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.befrenchie.fr

Reageer op artikel:
IKEA hack: bohemian plantenhanger van kurken onderzetters
Sluiten