Maud van Dijck
Maud van Dijck Diy 3 nov 2021

6 IKEA hacks om het BEKVÄM krukje een toffe upgrade te geven

Het is weer tijd voor een hack-artikel! Het IKEA item waar we dit keer mee aan het hacken gaan is het krukje BEKVÄM. Dit handige krukje kan heel leuk als decoratie in iedere kamer staan, maar het is natuurlijk nog leuker om hem een toffe upgrade te geven.

We hebben genoeg hacks waar jij uit kan kiezen om jouw IKEA BEKVÄM tof neer te zetten. Of om inspiratie uit op te doen om zelf met nieuwe hacks te komen.

6 IKEA hacks voor het BEKVÄM krukjes

1. Een hulpkrukje voor de kids in de keuken

Maak je krukje veilig voor je kinderen. Met dit extra stuk bovenop je BEKVÄM kunnen je kinderen ook in de keuken meehelpen met de afwas of ga gezellig een middagje koekjes bakken.

Daarnaast is een krukje in de keuken ook altijd handig als je zelf iets van de bovenste schappen van je keukenkasten wilt pakken.

2. Een tv-meubel

Wij vonden deze heel tof eruit zien en waarschijnlijk nog vrij gemakkelijk om te maken (zolang je geen twee linkerhanden hebt). Bij deze hack, die gebruik maakt van 2 IKEA BEKVÄM krukjes, worden er eigenlijk 2 gelijke platen aan de krukjes bevestigd. Style het nog met wat leuke decoraties en je hebt een mooi tv-meubel voor in de woonkamer.

3. Maak een kapstok van je krukje

Verf het in een leuke kleur en je kan hem leuk in de gang zetten waarbij je het als schoenenrek en kapstok kan gebruiken. Of zet hem in de slaapkamer en leg ‘s avonds je outfit voor de volgende dag erop klaar.

Struikel nooit meer rondslingerende schoenen met deze opbergtips

4. Hack van 3 IKEA BEKVÄM krukjes een boekenkast

Het lijkt bijna alsof de bovenste er simpelweg is opgezet, maar je kan hem toch beter even goed vastmaken voor je je zware boeken erop neerlegt. Zo heb je toch gemakkelijk een unieke look voor je boekenkast. Het kan heel leuk staan tegen de muur of de achterkant van je bank.

5. Een speelkeuken

Een leuke hack voor een toevoeging aan de speelhoek van de kinderen. Dan kunnen ze mooi voor chef thuis spelen. Of verander het in een speelwinkel.

6. Een krabpaal

Deze IKEA hack is weliswaar met het BEKVÄM trapje en niet het opstapje. Maar je zou het natuurlijk ook met het andere krukje kunnen doen door touw erover te rollen. Voor een kattenmand onderin wordt het bij het krukje wel krap, maar een krabpaal moet lukken. Je kan altijd overwegen een mand onderin of bovenop te maken in plaats van er middenin.

IKEA hack: uitgekeken op je standaard kastje? Zo maak je van IVAR iets leuks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

House BeautifulHunker

Reageer op artikel:
6 IKEA hacks om het BEKVÄM krukje een toffe upgrade te geven
Sluiten