Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Diy 24 februari 2016

Ikea hack: 7 manieren om het BEKVAM kruidenrek te gebruiken

IKEA, eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op. Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to. Deze week laten we zeven manieren zien om het BEKVAM kruidenrek te gebruiken.

Dit budgetvriendelijke kruidenrekje is namelijk niet alleen maar handig in de keuken! Eigenlijk kun je het rekje in elke ruimte van je huis wel gebruiken. Wij zetten de leukste voorbeelden voor je op een rijtje.

Hang het aan een pegboard

Het kruidenrekje is licht en compact, waardoor je het perfect kunt bevestigen aan een pegboard. Wil je zelf ook zo’n handige opberger maken? Check dan deze DIY!

Draai het om

Draai het rekje om en de BEKVAM verandert in een plankje met handdoekstang! Super handig voor in de badkamer of op het toilet.

In de kinderkamer

We zien het BEKVAM kruidenrek steeds vaker terugkomen in de kinderkamer. Het is dan ook een super handige manier om kinderboeken op te bergen en tegelijkertijd tentoon te stellen. Of omgedraaid als plankje waar je tegelijkertijd kleding aan kunt hangen.

Bekijk ook de Ikea hack van vorige week: een koperen bedlampje.

Reageer op artikel:
Ikea hack: 7 manieren om het BEKVAM kruidenrek te gebruiken
Sluiten