Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 15 okt 2020

Goeie zet van IKEA: de nieuwe collectie geurkaarsen ziet er prachtig uit

Weg met de standaard geurkaarsen in het doorzichtige glazen potje. IKEA komt in november met een hele nieuwe collectie geurkaarsen, en we zijn helemaal onder de indruk van de looks van deze collectie. We delen de eerste foto’s met je in dit artikel.

De OSYNLIG collectie bestaat uit een collectie van maar liefst dertien verschillende geurkaarsen. De geuren zijn opgedeeld in drie categorieën: fris, bloemig en houtig. De kaarsen zitten in keramieken potjes die in verschillende maten verkocht worden.

En wauw, kijk naar die prachtige potjes waar alle geurkaarsen in komen. De kleurencombinaties, de patronen, deze kaarsen willen we gewoon allemaal in huis zetten.

ikea geurkaarsen najaar 2020
Bron: IKEA

Nieuwe IKEA geurkaarsen

Welke geuren de kaarsen precies hebben, is nog niet bekend. Wat wél bekend is, is dat de kleuren die de potjes hebben matchen met de geur.

Zo kunnen we ons voorstellen dat een wit/blauwe geurkaars heel fris ruikt (fresh linnen?), en we bij een bruine geurkaars een winterse, houtachtige geur kunnen verwachten. Een leuk detail wat echt iets toevoegt aan de kaarsen.

ikea geurkaarsen najaar 2020
Bron: IKEA
ikea geurkaarsen najaar 2020
Bron: IKEA

Deze geurkaarsen collectie werd ontwikkeld in samenwerking met Ben Gorham. Gorham is de oprichter van het luxe parfum- en modehuis BYREDO, dus we mogen wel met zekerheid zeggen dat de geuren van deze geurkaarsen fantastisch gaan zijn.

We moeten wel nog even wachten voordat we onze neus in de kaarsen kunnen steken. OSYNLIG ligt vanaf november in alle IKEA winkels, en is vanaf die datum ook verkrijgbaar op IKEA.nl. Zodra we meer weten over de datum of de prijs van de geurkaarsen, laten we het in dit artikel weten.

Meer IKEA op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goeie zet van IKEA: de nieuwe collectie geurkaarsen ziet er prachtig uit
Sluiten