Maud van Dijck
Maud van Dijck Event 8 sep 2021

Hold up – er komt een wereldwijd online IKEA Festival en zo ben jij er bij

Vind je dat je wel toe bent aan een feestje? IKEA viert het beste van het huiselijke leven vanuit thuis op donderdag 16 september. Gezellig vanaf de bank kan je online het IKEA Festival via je laptop bijwonen.

Zorg er voor dat je die dag klaar zit voor een van de vele online streams die op de IKEA site zullen verschijnen en maak er zelf thuis ook een feest van.

Wat je moet weten over het wereldwijde IKEA Festival

Het festival duurt 24 uur lang (!), dus er zal donderdag de 16e sowieso wel een moment op de dag zijn dat je even een kijkje kunt nemen.

Met thuis als het centrale thema bij het IKEA Festival speelt het feest zich niet alleen bij jouw thuis af. Muzikanten, artiesten, chefs en ontwerpers zullen voornamelijk vanuit hun eigen huis streamen.

Natuurlijk zullen er ook streams zijn die vanaf IKEA locaties worden uitgezonden om een glimp te geven van wat er dagelijks bij IKEA afspeelt.

Wat kan je verwachten?

Op deze dag kunnen alle bezoekers van het festival stilstaan bij wat belangrijk is voor hun woning en dagelijks leven. Zeker nu dat meer en meer zich online afspeelt is het makkelijker om ook vanuit thuis virtueel met mensen over de hele wereld verbonden te voelen – we vinden het een geweldig idee!

Dit gevoel wil IKEA dan ook omarmen door middel van thuisconcerten, talks, live kooksessies, home makeovers en tours. Daarmee worden blikken gegeven in leefstijlen van anderen waar je inspiratie aan op kan doen. Zo zullen ook veel dingen in het teken van duurzaam leven staan.

Hoe kan je er bij zijn?

Om 8 uur in de ochtend (8 A.M. CET) op 16 september begint het festival waar je zonder inschrijving gewoon hier op de site bij aanwezig kan zijn. Bezoekers kunnen de hele dag door via de site naar binnenkijken.

Hoe leuk: zo ziet een duurzaam tiny house van IKEA eruit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEA

Reageer op artikel:
Hold up – er komt een wereldwijd online IKEA Festival en zo ben jij er bij
Sluiten