Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 9 feb 2020

Haal de lente in huis met de nieuwe IKEA voorjaarscollectie

Het is weer bijna voorjaar en dat betekent een aantal dingen. 1. het wordt eerder licht buiten, 2. het wordt weer een heel klein beetje warmer en 3. het is tijd voor een nieuwe IKEA voorjaarscollectie. En vooral van dat laatste worden wij heel erg blij.

De nieuwe IKEA collectie is verkrijgbaar vanaf februari 2020. De collectie staat in het teken van natuur en bewust leven. We geven je in dit artikel een klein kijkje in de collectie en een paar van onze favoriete items.

Een voorjaarscollectie met natuurlijke inspiratie

Nieuwe IKEA lamp uit voorjaarscollectie
Bron: IKEA

Lifehack: in plaats van zelf naar buiten te gaan, haal je gewoon de natuur in huis door deze IKEA collectie. Het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met de frisse uitstraling zorgt voor een lente-proof interieur.

Bamboe, bananenvezels en zeegras. Dat zijn een aantal materialen waar sommige meubels en accesoires uit deze collectie mee gemaakt zijn. Zoals de hippe TORARED lampenkap die dus van zeegras is gemaakt.

IKEA kussens uit nieuwe voorjaarscollectie
Bron: IKEA

Niet alleen zijn de materialen natuurlijk, ook de kleuren geven een hele frisse en natuurlijke vibe. Verder blijven patronen redelijk rustig, met uitzondering van een aantal planten- en bloemenpatronen en hier en daar een gezellig stipje of streepje.

Een persoonlijke favoriet zijn deze schattige kussentjes. Die mosterdgele kleur blijft het toch goed doen.

Nieuwe IKEA luchtfilterende gordijnen
Bron: IKEA

Niet alleen wordt er door IKEA ingezet op de natuur in huis houden, ook gaat deze collectie over gezond en bewust leven. De GUNRID-gordijnen zijn me nog eens een knap staaltje technologie! Op het textiel zit een speciale coating die geactiveerd wordt door daglicht. Zodra de coating is geactiveerd worden luchtvervuilende stoffen in huis afgebroken. Met deze gordijnen ben je dus gegarandeerd van schone lucht in huis en dat kan nooit kwaad.

Hebben? De nieuwe producten van de IKEA voorjaarscollectie zijn vanaf februari online verkrijgbaar en in alle IKEA winkels.

Zin om nu direct naar IKEA te gaan? Lees je alvast in:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haal de lente in huis met de nieuwe IKEA voorjaarscollectie
Sluiten