Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 2 aug 2019

Oh wauw! De nieuwe IKEA collectie heeft práchtige kleuren en meubels

We geven het trots toe: ons hart gaat altijd een stukje sneller kloppen als er weer een nieuwe IKEA collectie aangekondigd wordt. We kunnen je één ding verklappen: de IKEA collectie najaar 2019 gaat ontzettend populair worden. Kijk maar mee naar de leukste items die we voor je hebben uitgezocht.

Bij IKEA vind je leuke dingen voor weinig geld – en je kunt ze helemaal customizen met een Do It Yourself. Zoals deze IKEA hack: dit stijlvolle boho hoofdbord van webbing maak je gemakkelijk zelf. Hoe creatief en origineel!

ikea collectie najaar 2019
ikea collectie najaar 2019

> BREAKING: Het einde van een tijdperk: nooit meer een IKEA catalogus op de deurmat

IKEA collectie najaar 2019

Oh la la – we zijn helemaal ondersteboven van de prachtige kleuren van de nieuwe IKEA collecte najaar 2019. Niet alleen de prachtige lichte pastelkleuren springen in het oog, maar ook de overgangen tussen de kleuren. Ombre en pixelprint, we zien het allemaal terug.

Je weet één ding zeker als je dit textiel in huis haalt: het zal een echte eyecatcher in jouw interieur worden.

ikea collectie najaar 2019

Niet zo dol op kleur in je interieur? Ook daar hebben de ontwerpers van IKEA aan gedacht. Naast de vrolijk gekleurde items vinden we namelijk ook zwart/wit items met grafische print terug in de nieuwe collectie. Deze passen dan weer goed bij een minimalistisch interieur.

Maar de nieuwe IKEA collectie draait niet alleen om textiel. Er zijn ook nog een aantal meubels die wat ons betreft echte de show stelen.

De industriële NIKKEBY ladekast is met zijn knalrode kleur een heuse eyecatcher. Wij zien deze al helemaal in een stoere kinderkamer staan, maar ook als hot item in de hal of gewoon de woonkamer. Je kunt er alle kanten mee op – als je van rood in huis houd, natuurlijk.

Nieuw (camping)servies nodig? Laat dan nu je spullen vallen en ren naar de IKEA, want dit TALRIKA servies is gemaakt van plantaardig, biologisch afbreekbaar plastic. Dit is een duurzamere optie dan plastic gemaakt van bijvoorbeeld ruwe olie.

Daarmee bewijst IKEA maar weer eens dat ze niet alleen leuke items voor in huis maken, maar ook voor het milieu strijdt. Het doel van IKEA is om in de toekomst alle producten te maken van hernieuwbare en/of gerecyclede materialen. Daar kunnen wij natuurlijk alleen maar achter staan.

De IKEA collectie najaar 2019 zijn vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA. Waar wacht je nog op?

Meer lezen over IKEA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh wauw! De nieuwe IKEA collectie heeft práchtige kleuren en meubels
Sluiten