Yes! IKEA komt met een nieuwe collectie, speciaal voor honden en katten

Goed nieuws voor iedereen met een KALLAX kast én een kat in huis: in april komt de LURVIG-collectie van IKEA naar Nederland. Een collectie speciaal voor onze honden en katten, om het dagelijkse leven van onze viervoeters een stukje comfortabeler te maken. Kijk, dat vinden we nog eens leuk.

De LURVIG collectie was al eerder een succes in onder andere Frankrijk en de Verenigde Staten, maar nu is ook Nederland aan de beurt. In samenwerking met dierenartsen zijn verschillende bedjes, manden, halsbanden, speeltjes en voerbakken ontworpen. Van stijlvolle hondenkussentjes tot een zacht kattenbed: wij weten wel wat het nieuwe favoriete item van jouw huisdier wordt.

De designers van IKEA vonden dat er een nieuwe, stijlvolle collectie van deze items gemaakt moest worden, omdat ze de huidige items die op de markt zijn grofweg lelijk vonden. En ja, als je dan toch designer bent, dan ontwerp je toch gewoon iets wat je wél mooi vindt?

Handig, zo’n extra krabpaal. Nooit meer nagels van de kat in je houten tafelpoten.

Onze favoriet van de collectie: het kattenhuisje dat precies in de bekende KALLAX serie past. Nu hebben we geen IKEA-hacks meer nodig. De kleuren van de gehele serie zijn zwart, wit, groen en oranje. En, heel fijn, de gehele collectie is gemaakt van duurzame materialen.

Deze zien wij maar al te graag bij ons in ons interieur staan. Wedden dat dat het nieuwe favoriete plekje van de kat wordt?

Waar te koop?

De collectie is in april te koop in geselecteerde IKEA winkels. Je vindt de collectie in Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Breda, Eindhoven, Hengelo, Groningen en Barendrecht. Is er geen IKEA bij jou in de buurt? Dan shop je de collectie natuurlijk ook gewoon online.

Reageer op artikel:
Yes! IKEA komt met een nieuwe collectie, speciaal voor honden en katten
Sluiten