De IKEA-collectie FREKVENS is speciaal gemaakt voor echte feestbeesten

Voor een nieuwe IKEA-collectie mag je ons gerust wakker maken, maar we willen er in dit geval ook wel een nachtje voor opblijven! De allernieuwste collectie van de Zweedse woonwinkel, FREKVENS, staat namelijk in het teken van feestjes, muziek en elektronica. IKEA biedt nu alle middelen om huisfeesten nog onvergetelijker te maken.

Voor deze collectie werkt IKEA samen met Teenage engineering, een creatief collectief uit Stockhölm. Jesper Kouthoofd, oprichter van Teenage engineering en hoofdontwerper, beschrijft de collectie als “eenvoudig, leuk en speels. Je eigen roadie worden in huis. Elke dag een reden voor een feestje.”

De nieuwe IKEA collectie is voor de muziekliefhebbende millennial

Muziek is belangrijk en vele millennials geven aan dat ze muziek opzetten om zich ergens thuis te voelen. Daar speelt IKEA slim op in met deze collectie! Hippe speakers, handige bijzettafeltjes en felle lichten moeten er iedere dag voor zorgen dat je huis als een feestje voelt.

ikea collectie februari 2020 FREKVENS
ikea collectie februari 2020 FREKVENS

Een handigheidje: veel speakers uit de collectie zijn ook draagbaar zodat je je muziek overal mee naartoe kan nemen. Dat is niet alleen leuk voor een feestje, maar van de zomer ook leuk bij een picknick of een dag op het strand.

Altijd tijd voor een feestje

Een aantal speakers en spotjes kunnen als legoblokken in elkaar gezet worden tot een groot draagbaar systeem. Dat is bijvoorbeeld een goed idee voor een kleiner feestje. Voor een groter feest verspreid je de speakers en lichten weer over de hele kamer.

De collectie is dus praktisch, mooi en stimuleert ook nog eens je sociale leven. Want die blitse nieuwe geluidsinstallatie en lichten, zijn van zichzelf al een goede reden om een feestje te geven.

ikea collectie februari 2020 FREKVENS
Bron: IKEA

Welkom in de feesttent!

Dus tijd om je vrienden bij elkaar te trommelen, de frituur klaar te zetten en een killer huisfeest te organiseren om te genieten van deze nieuwe collectie. Carnaval komt ook al weer om de hoek kijken. Een goede reden om meteen naar IKEA te gaan, want deze collectie ligt vanaf nu in de winkels.

Meer IKEA-collecties?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
De IKEA-collectie FREKVENS is speciaal gemaakt voor echte feestbeesten
Sluiten